Fashion

Ce ținute au ales vedetele la Costume Designers Guild Awards 2020

irina.letitia
January 29, 2020 11:44 AM

Marți seară. 28 ianuarie, a avut loc celebrul eveniment Costume Designers Guild Awards. Ceremonia se află la cea de-a 22-a ediție și a avut loc în Beverly Hills, premiând excelența în designul de costume și precedând în mod tradițional premiile Oscar. Vedetele au strălucit pe covorul roșu al evenimentului, așa că te invităm să descoperi ce ținut au ales acestea!

Ce ținute au ales vedetele la Costume Designers Guild Awards 2020

Charlize Theron a fost în mod incontestabil, ”regina balului”, la propriu și la figurat. Actrița a impresionat cu aparițiile sale din sezonul premiilor 2020, de la cele mai clasice, stilate, la această ultimă apariție, cu adevărat spectaculoasă.  Charlize, în vârstă de 44 de ani a strălucit într-o rochie  aurie, căreia i-a asortat o bentiță din același material, sugerând o coroană regală.

Charlize Theron – 22nd Costume Designers Guild Awards

 

Cu o siluetă impecabilă – Charlize are o înălțime de 1.77 m – actrița reușește să poarte aproape orice ținută perfect. Preferatele ei rămân rochiile pe corp, ce îi pun în evidență trupul, iar ținuta pe care a ales-o la premiile Costume Designers Guild Awards de anul acesta nu face excepție. Rochia aurie, semnată Louis Vuitton are o trenă scurtă și o centură asortată în talie, lungindu-i și mai mult silueta. Plicul asortat detaliilor negre de pe rochie aparține aceluiași brand.

O altă apariție reușită a fost actrița Nathalie Emmanuel,  pe care o recunoști din celebrul serial ”Game of thrones”. Nathalie a ales o rochie neagră midi, cu o lucrătură deosebită în zona bustului, în formă de fluture. Rochia David Doma a fost completată de o pereche de sandale fine, cu barete tip bijuterie.

Nathalie Emmanuel 2nd Costume Designers Guild Awards
Nathalie Emmanuel 2nd Costume Designers Guild Awards

 

Tot în aceeași zonă cromatică s-a situat și Constance Wu. Actrița a ales o rochie hibrid, tip tuxedo. Jumătate sacou, jumătate rochie mini, de la Redemption, s-a oglindit în modelul pantofilor Christian Louboutin.

Constance Wu 22nd Costume Designers Guild Awards
Constance Wu 22nd Costume Designers Guild Awards

 

Admiră și restul ținutelor, în galeria foto!