Fashion

Ce ținute au purtat celebritățile la premiile SAG

iulia.statie
April 5, 2021 11:36 AM

Evenimentele din ultimele luni ne aduc multe surprize. Avem parte uneori de ținute prezentate pe covorul roșu, dar și de look-uri expuse chiar în intimitatea caselor pe care le dețin starurile. Poate că premiile SAG s-au desfășurat în mediul online, dar dramatismul stilistic nu a lipsit.

Pe aceeasi temaBarack și Michelle Obama au împlinit 28 de ani de mariaj! Cum au marcat momentul

Încă de când pandemia de coronavirus a schimbat normalitatea pe care o știam, celebritățile s-au conformat și nu au uitat să petreacă și să își aleagă ținute spectaculoase, chiar dacă participau la evenimente din interiorul casei. Și de această dată, vedetele noastre favorite și-au unit forțele cu unele dintre cele mai mari case de modă pentru un strop de glamour într-o lume ce tinde spre simplitate.

Kerry Washington

Kerry Washington a avut cea mai inedită apariție de la acest eveniment, ținând cont că a dus ținuta și conceptul în care a încadrat-o la un alt nivel. Vedeta a avut un shooting în piscină, iar inspirația de la care a plecat a fost chiar rochia tip sirenă semnată Etro, plină de decupaje fanteziste. Aceasta s-a asigurat că a avut și un accesoriu pentru păr potrivit pentru această idee inedită pe care nu am mai văzut-o până acum.

Emma Corrin

Emma Corrin continuă să ne surprindă. Chiar dacă aceasta o joacă pe Prințesa Diana în serialul ‘The Crown’, ținutele ei din ultimul sezon nu se aseamănă deloc cu ideea pe care toți o au în cap atunci când ne referim la ținute demne de o prințesă. Ne place faptul că vedeta a optat pentru bocanci combat, iar ținuta ei semnată Prada a îmbinat cât mai multe materiale și concepte.

Kaley Cuoco

La Keley Cuoco observăm o tendință ce se menține în topuri încă de anul trecut. Vedeta a optat pentru o rochie roz cu mâneci bufante, semnată Prabal Gurung, ce dacă nu avea lungimea potrivită pentru o rochie pentru covorul roșu, putea să fie purtată și în viața de zi cu zi. Nu ne miră nici bustul exagerat printr-un detaliu, căci am tot văzut acest tip de design de piese la ultimele evenimente.

Jared Leto

Înainte ca Harry Styles să ne surprindă prin stilul vestimentar, Jared Leto deja trecea peste anumite bariere din lumea modei. Și de data aceasta, starul dezvăluie că nu există nuanțe potrivite doar pentru sexul masculin sau sexul feminin, optând pentru un costum într-o nuanță de lila, pe care l-a accesorizat cu o eșarfă și un clutch în formă de scoică.

Urmărește galeria foto pentru mai multe ținute!