Fashion

Ce ținute au purtat vedetele la British Fashion Awards 2019!

irina.letitia
December 3, 2019 13:58 PM

A fost una dintre cele mai importante seri ale modei anului 2019! British Fashion Awards 2019 a avut loc ieri seară, 2 decembrie, iar aparițiile pe care le-am admirat au fost cu adevărat spectaculoase! Ceremonia a fost organizată în parteneriat cu Swarovski și a avut loc la Royal Albert Hall în Kensington, Londra. Iată ce ținute au purtat vedetele!

Ce ținute au purtat vedetele la British Fashion Awards 2019!

A fost cu adevărat o seară deosebită, ce poate concura ușor cu Gala MET și cu siguranță a depășit o serie de alte premii faimoase, recente, la care ținutele au lăsat de dorit. De această dată. British Fashion Awards și-a dat concursul la capitolul ”best dressed”, puține fiind ținutele care nu s-au încadrat în această categorie.

De la Rihanna, la Naomi Campbell, Cate Blanchett, Emilia Clarke, Lily James și Irina Shayk, am admirat unele dintre cele mai reușite apariții ale anului, pe covorul roșu!

Dacă am menționat-o pe Rihanna, atunci trebuie să acordăm puțină atenție outfit-ului ales ieri seară! Cântăreața a purtat o ținută Maison Fenty, care îi aparține, compusă dintr-o rochie mini, o jachetă transparentă și o pereche de pantofi din satin, toate asortate complet, în culoare mentei. De altfel, artista a câștigat și premiul la categoria Lux Urban.

O altă apariție demnă de admirația noastră a fost Naomi Campbell. Celebrul model în vârstă de 49 de ani a purtat o rochie Alexander McQueen, unul din designerii săi preferați, cu care a și avut o relație deosebită de prietenie. Seara a fost una deosebită pentru Naomi, intrând în istorie ca prima femeie de culoare care a primit premiul ”Fashion Icon”.

Naomi Campbell
Naomi Campbell

 

Naomi a fost extrem de emoționată, izbucnind în lacrimi la acceptarea premiului, pentru care i-a mulțumit în principal mamei sale.

O altă apariție atipică îi aparține actriței Shailene Woodley.  Deși putem agreea că nu este cea mai flatantă ținută, ea merită menționată, chiar și numai pentru curajul de a o purta. Tinuta lui Shailene este semnată Moncler by Pierpaolo Piccioli, un proiect inedit, prin care designerul de la Valentino și-a adus contribuția couture, într-un segment altminteri sport, cu ajutorul Liyei Kebede, care a contribuit cu interpretarea contemporană a unor imprimeuri tradiționale etiopiene.

Shailene Woodley
Shailene Woodley

Desigur, printre aparițiile strălucitoare, la propriu și la figurat se numără Anna Wintour, Rosie Huntington-Whiteley, Julia Roberts și Chiara Ferragni! Admiră-le ținutele spectaculoase, în galeria foto!