Fashion

Ce ținute au purtat vedetele la petrecerea Harper's Bazaar

Verdict.ro
May 24, 2019 12:53 PM

Garden party-ul Harper´s Bazaar a reunit numeroase vedete, care ca și în viață, au înțeles ce au vrut din această temă, unele oprindu-se la cuvântul ¨party¨ și încercând din răsputeri să fie mireasa petrecerii, căci doar ce a reînceput sezonul de nunți. Si-au scos, ca atare, toate armele, bagajele, paietele și sclipiciurile, căci mai puțin înseamnă mai mult, dar nu de data asta. Din fericire, toropeala stilistică a fost cu succes risipită de alte vedete care au adus mult necesarul aer proaspăt prin ținute adecvate, moderne, simple și unele deosebit de frumoase, ca o lumină la capătul acestei primăveri noroase.

Pe aceeasi temaColaborarea anului: Giambattista Valli x H&M! Când se lansează prima colecție

Ioana Urețu

In această ținută Ioana este întruparea a ceea ce am putea numi ¨Visul unei nopți de vară¨. Rochia, dintr-un material care arată frumos și face ne să ne simțim și noi comfortabil doar privind, sandalele simple și frumoase, lipsa de aplaudat a accesoriilor care ar fi încărcat totul deloc necesar sunt un exemplu de așa da cu majuscule. Perfecțiunea este punctată final de rujul roșu și coafura romantică, relaxată, dar care denotă atenție și îngrijire. Nu ne săturăm să reamintim că un păr, un machiaj și o manichiură frumoasă pot salva cu grație un outfit aproape dezastruos.

Speak și Cristina

E 2019 și în niciun caz nu mai căutăm să vedem un cuplu asortat de la poșetă, la cravată, însă Speak și iubita lui par a se fi întâlnit dimineața înspre casa, venind fiecare de la doua petreceri diferite și au decis să mai bifeze una. El însuși pare să fi fost la doua petreceri diferite, căci în partea de sus este îmbrăcat de cocktail, iar în jos de club. Pantalonii sunt moderni și îl avantajează, ceea ce un putem spune despre sacou, care deși are un croi potrivit, un material de calitate și este purtat corect, prin nuanța aleasă un își are locul în ansamblu. Un punct pentru ochelarii Persol, un accesoriu clasic și classy, pentru care înțelegem dragul de a-i purta și în amurg dar, totuși, nu.

In ceea ce o privește pe Cristina, procesul prin care încă încercăm să înțelegem ce se întâmplă e la fel ca trena rochiei: lung și neterminat. Deși este o fată cu un corp frumos, această rochie nu o avantajează absolut deloc, fiind potrivită pentru cineva cu picioare foarte lungi, o siluetă gen Kendall Jenner. Sandalele par și ele nepotrivit alese, probabil și ea se simțea la fel de inconfortabil ca noi privind, Un punct pentru coafura simplă, care îi scoate chipul în evidență frumos, însă mare atenție la smokey eye. In cazul de față nu este bine executat și creează un efect de ochi de panda, în loc să flateze și să pună în valoare privirea.

Alina Tanasă

Alina pare Daisy rămasă pierdută în gradina de la petrecerea lui Gatsby, dar e 2019, totuși. Ințelegem direcția bain d´or, însă trebuie să te asiguri întâi că ți se potrivește, fiindcă nu orice e pentru toată lumea. Machiajul și hair-styling-ul, pe lângă faptul că sunt aceleași ca la evenimentul de alăltăieri, par mai degrabă de catwalk, nu sunt adecvate și coerente cu ținuta aleasă. Tinuta nu e nici ea ceva care să ne dea lumea peste cap, oricum rămânem prinși în ea fiindcă e prea mult material peste tot. Noroc cu cei 9 (!!!) nasturi descheiați, pe undeva ne-om putea salva. E o glumă, desigur! Deși Alina are un decolteu frumos, treaba cu nasturii dă o notă vulgară și improvizată. Sandalele nu sunt frumoase și reamintim că din anii ´20 și până astăzi negrul tot nu merge cu bleu-ul sau orice nuanță pastel. Nu, nici sub formă de paiete!

Ovidiu Mureșanu

¨Visul unei nopți de var㨠trebuia să aibă și un corespondent masculin și iată-l! Ovidiu Mureșanu a ales impecabil nuanța costumului, cămașa e și ea potrivită ca să taie din sobrietate, iar vedeta outfit-ului sunt adidașii Nike Cortez Classic. Ovidiu primește un mare plus pentru alegere și pentru evitarea modelelor de teniși actuale, puțin prea mult purtate în aceleași 2-3 versiuni. Singurul minus îl reprezintă partea de jos a pantalonilor, improvizată neprofesionist. Ar fi fost impecabil dacă erau croiți așa de la bun început.

Mario Popescu

Stiți acele scene din filme când un personaj îl privește pe altul de jos în sus și e pe cale să se întâmple o mare dragoste la prima vedere? Era să fie și aici, doar că pe la jumătate s-a rupt vraja brusc, cum e aproape să se rupă nasturele sacoului acestui invitat. Cum ridicăm ochii încă puțin, vraja se sfărâmă și mai tare în mii de bucățele, pătrățele și picățele, căci un știm la care imprimeu să ne uitam mai întâi. Cămașa cu imprimeu de orice fel nu își are locul în contextul smart casual, cum nu prea și-l are nici cravata, iar batista am prefera să o confiscăm ca să ne ștergem lacrimile după ceea ce ar fi putut fi.

Anca Serea

Anca este o femeie frumoasă, însă nu înțelegem de ce ține să arate mereu ca un manechin de la magazinul Unirea., raionul îmbrăcăminte de nunți. Ca de obicei, are tendința de a se supra-îmbrăca, supra-machia și supra-accesoriza. Salopeta are o croială ciudată și inadecvată tematicii evenimentului. In plus (sau minus), nu era nevoie sub nicio formă și de accesoriul de la gât, chiar dacă sunt perle autentice. Părul ar fi putut fi strâns lejer în locul acestor bucle care par un pic nefinisate și taie din relaxarea ținutei care ar străluci prin simplitate. Așa, liber, e o mare de negru în toată imaginea și nici rujul închis un face deloc bine, dând un nedorit aer gotic purtătoarei. Veselie, este vara!

Ruby

In această ținută Ruby face întocmai cinste numelui său de scenă, rochia o pune teribil de frumos în valoare. Culoarea rochiei este perfectă pentru ea, iar imprimeul pictat face un joc captivant cu tatuajele, totul este ca dintr-un tablou frumos de Gauguin. Ne place accesorizarea minimală, însă tușa finală e dată de machiajul care aproape pare ca nu este și de coafura extraordinar de simplă și frumoasă.

Adina Buzatu

Adina, Adina, Adina… Ea are un stil propriu, însă de data asta nu prea știm de unde să pornim în a-l recunoaște. Totul este prea dark în acest outfit pentru o petrecere în grădina la sfârșit de primăvară, început de vară. Rochia nu funcționează în context și sub nicio formă cu aceste accesorii; mai ales cureaua și poșeta care sunt niște modele puțin demodate. Coafura suferă și ea din același motiv, o coafură un pic mai lejeră, o culoare de păr mai apropiată de conceptul de natural și o nuanță de ruj mai blândă ar fi făcut minuni; în această formulă amintește de personajul Joker.

Ina Borcea și Tania Cozma

Cunoașteți dictonul ¨ia-ți o fată care le poate face pe amândouă la fel de bine¨? Ne referim la ținute, desigur, și în cazul de față avem norocul de a avea două fete care fac foarte bine. Doamnelor și domnilor, așa ești frumoasă în 2019 și întotdeauna. Asta înseamnă să fii prețioasă și fină, nu eternul trinom volane-dantelă-paiete de care li s-a luat până și fabricanților, probabil. Dacă ținuta e o gură de aer proaspăt, partea de frumusețe și coafură deja ne ridică la cer, căci nu există niciun scut de high-lighter, de nici nu putem privi fața, nici sabie de eye-liner agresiv, iar o culoare de păr frumoasă, naturală, nu prea am mai văzut de la gladiatori încoace.