Fashion

Ce ținute au purtat vedetele la unul din primele evenimente de beauty ale anului!

cristina.floroiu
February 7, 2020 11:14 AM

Joi seară, 6 februarie, în capitală a avut loc un eveniment de beauty care a adunat vedete, influenceri și persoane publice pasionate de domeniul abordat. Vedetele noastre ne-au surprins atât cu alegerile vestimentare, cât și cu look-urile de beauty care le-au pus în evidență frumusețea.  Tinutele alese au îmbinat  în majoritatea cazurilor moda cu factorul confort, ținând cont că ieri s-a așternut și prima zăpădă în București. Printre vedetele prezente la eveniment s-au numărat Andreea Marin, Dana Săvuică, Andreea Bălan, Adina Buzatu, Carmen Brumă, Ela Crăciun și Diana Sar. Iată ce au purtat!

Pe aceeasi temaA fost creierul afectat?! Ce spun medicii care s-au ocupat de Andreea Balan

Ce ținute au purtat vedetele la unul din primele evenimente de beauty ale anului!

Andreea Bălan a ales un costum negru, un deux pieces cu pantalon și sacou cropped, unul dintre cele mai cool item-uri ale momentului. La compleul all-black, Andreea a asortat o pereche de pantofi bijuterie, din catifea.

Andreea Bălan
Andreea Bălan

 

In aceeași direcție cromatică, Andreea Marin a ales o ținută în alb-negru, cu un ”touch”rock, datorat pantalonilor negri din piele.

Andreea Marin
Andreea Marin

 

Diana Sar se remarcă prin aparițiile fie extravagante, cum a fost cea de la avanpremiera filmului ”Păsări de pradă”, fie prin ținute cuminți, dar foarte stylish. Ieri, actrița a ales o ”little black dress”, optând pentru o pereche de dresuri subțiri, în stilul promovat de Saint Laurent în ultimele sezoane.

Diana Sar

 

Descoperă ți restul ținutelor în materialul video și ce ne-a declarat vedetele despre ținutele alese :