Fashion

Ce ținute poartă de regulă Iulia Vântur în India atunci când iese în public. FOTO

raluca.oprea
February 13, 2020 16:03 PM

Iulia Vântur are de ani de zile o relaţie cu Salman Khan, vedeta filmelor de la Bollywood, şi îşi petrece cea mai mare parte a timpului în India, unde este mai mereu în centrul atenţiei.

Iulia Vântur, mereu elegantă în India

Fosta prezentatoare de la Ştirile Pro TV i-a cucerit pe indieni cu frumuseţea sa, iar presa mondenă din această ţară este adesea cu ochii pe ea. Elegantă, stilată şi afişând mereu un look impecabil, Iulia Vântur a luat parte şi la prezentări de modă în ţara lui Salman Khan şi nu este eveniment monden la care să nu impresioneze cu ţinutele sale.

Iulia Vântur a adoptat stilul indian şi apare frecvent în public în sari, tradiţionala rochie indiană. De cele mai multe ori, aceste ţinute sunt în culori vii, aprinse, care îi avantajează tenul.

Iulia Vântur purtând un sari de culoare roşie în India

Când vine vorba de evenimentele importante la care ia parte, Iulia preferă rochiile lungi, elegante. Ea apelează des la creaţiile designerului vestimentar Manish Malhota când trebuie să ajungă la o gală sau o prezentare, iar de fiecare dată a strălucit în rochiile acestuia.

Puteţi vedea imagini cu ţinutele Iuliei Vântur în Galeria Foto

Cum este viaţa Iuliei Vântur în India şi ce se întâmplă între ea şi Salman Khan

Iulia Vântur trăieşte în India alături de Salman Khan de ceva vreme şi a mărturisit că viaţa în ţara asiatică a transformat-o şi că a fost un bun exerciţiu pentru ea.

Cultura, mentalitatea, tradiţiile au fost total diferite faţă de ceea ce ea experimentase până la acel moment, iar faptul că în momentul în care a ajuns în India era necunoscută pentru cei de acolo i-a provocat o uşoară criză de identitate.

A reuşit să depăşească, însă, aceste momente, iar indienii au privit-o cu alţi ochi atunci când au descoperit că este o persoană talentată, care poate să cânte şi danseze bine. De altfel, ea a lansat şi câteva melodii de succes în India şi a apărut şi în filme.

„În momentul în care am ajuns în India şi am început să fac ceva, eram percepută tot timpul ca iubita lui Salman Khan (…)Eram nimeni în ţara respectivă iniţial, dar după aceea oamenii au aflat de ce sunt capabilă, m-au văzut prezentând puţin, cântând şi dansând, şi am primit laude pentru ceea ce am făcut. Şi asta mi-a dat încredere“, a povestit ea, într-un interviu acordat Andreei Raicu,

În ceea ce priveşte relaţia cu Salman Khan, s-au făcut mai multe speculaţii. În presa indiană au apărut informaţii conform cărora cei doi s-au despărţit şi s-au împăcat de câteva ori, apoi că s-au căsătorit în secret, lucru care a fost dezminţit de fosta vedetă a Pro TV.

De altfel, aceasta preferă să păstreze discreţia când vine vorba de viaţa sa sentimentală şi a preferat să nu dea prea multe detalii despre povestea de iubire pe care o trăieşte de ani de zile cu vedeta filmului indian.