Beauty

Ce tip de breton se poartă în 2019! Stiliștii propun mai multe variante. Tu ce alegi?

andreea voicu
April 25, 2019 15:25 PM

Dacă vrei să faci o schimbare majoră, optează pentru un breton. Opțiunile sunt mult mai variate decât ne putem imagina, iar bretonul poate fi soluția minunată atunci când vrem o schimbare de look.

Stiliștii propun mai multe variante pentru sezonul cald, așa că este cazul să încerci tendințele actuale. Iată câteva exemple în materialul de mai jos. Pentru ce tip de breton vei opta?

Tunsori cu breton pin up

Cu siguranță, vedeta anului acesta este bretonul scurt, care a fost adoptat de mai multe vedete. Bretonul scurt sau pin up este inspirat din moda anilor ’50 și este puțin mai rotund și scurt la tâmple. Acest breton se potrivește doar persoanelor care au fața mică.

Tunsori cu breton drept

Bretonul drept este cel mai cunoscut. Deși face trăsăturile să pară puțin mai dure, acest tip de breton este preferatul femeilor. Bretonul drept se potrivește doar persoanelor care au fața rotundă.

Tunsori cu breton pe o parte

Acest tip de breton este unul dintre cele mai accesibile. Se potrivește pentru orice fel de chip și se poate purta cu orice tip de coafură. De asemenea, este destul de simplu de aranjat. Este bretonul cel mai comod de purtat.