Fashion

Ce top poți purta pentru a avea o ținută chic și relaxată

iulia.statie
August 13, 2020 17:48 PM

Toată lumea s-a îndrăgostit la un moment dat de o piesă și nu a mai putut renunța la ea. Pentru că suntem la mare căutare de piese versatile, clasicul maiou, este exact creația ce nu îți poate lipsi din garderobă în această perioadă.

Pe aceeasi temaCum să porți blazerul vara

Top-ul ce nu trebuie să îți lipsească din garderobă

Dacă pentru unele piesa la care au visat mereu este rochia cu imprimeu de ziar pe care Sarah Jessica Parker a purtat-o în ‘Sex and the City’ pe când o juca pe Carrie Bradshaw, pentru altele creația perfectă este chiar un top simplu, ce poate să fie integrat în orice ținută.

Personal, nu i-am dat așa de multă importanță acestui top până ce pandemia a schimbat viziunea total asupra stilului vestimentar. Sunt la mare căutare piesele simple, confortabile, ce oferă un look relaxat, dar totuși stylish. Mai mult, creațiile sport sunt și ele un mare hit, căci faptul că am stat multe luni în casă ne-a făcut să ne întoarcem la o lejeritate pe care nu o mai prețuiam așa de mult înainte.

Dacă stăm să ne amintim, undeva prin vara anului 2012 se purtau maiourile simple, asortate cu fuste vaporoase, sau chiar rochii ce aveau partea de sus în acest fel. De mult uitată această ținută, acum este vremea pentru un comeback, mai ales că există accesorii extrem de chic pentru a duce totul într-o zonă vintage, dar în același timp modernă.

Cum se apropie sezonul răcoros, o să tindem să asortăm jachete cu top-uri lejere, pentru a ne bucura totuși de look-uri ce vor face mai ușoară tranziția. Pentru că este o piesă clasică și versatilă, acest top poate fi integrat ușor în ținutele de toamnă, chiar dacă, în principiu, este o piesă văratică.

Dacă este ceva ce ne place la Kendall Jenner și la modele în general, sunt acele ținute relaxate pe care le prezintă când sunt off duty. Ținând cont că este extrem de expusă la numeroase tendințe, ținute și fel de fel de piese extravagante, atunci când este surprinsă pe stradă, vedeta poartă deseori aceste obiecte vestimentare, combinate de obicei cu o pereche de jeans și un sacou sau o cămașă oversized.

Ce a mai adus vara anului 2020? Ținute extrem de colorate, ce ne-au făcut să ne gândim puțin la piesele all black pe care le avem în garderobă. Pentru că maioul, la fel ca orice creație basic și clasică, a fost reinventat de-a lungul anilor, acum vine într-o multitudine de culori și forme, potrivit pentru toate gusturile.