Fashion

Ce trend din 2021 a cucerit deja celebritățile

iulia.statie
January 11, 2021 17:19 PM

Stilul nostru vestimentar a suferit câteva modificări în ultima vreme, ținând cont de faptul că majoritatea am migrat spre creații cât mai confortabile, iar piesele sport au fost la mare căutare în ultimele luni.

Pe aceeasi temaCostume de ski perfecte pentru pozele tale de pe Instagram!

Celebritățile, cucerite de bucket hat

Totuși, vedetele nu lasă pandemia să intervină între ele și anumite piese IT, făcute chiar de case de modă foarte cunoscute. Ultimul trend ce a cucerit celebritățile? Celebra bucket hat, semnată chiar de Dior, ce vine în print-ul brand-ului. Se pare că Jennifer Lopez adoră acest accesoriu pe care l-a purtat înainte de a urca pe scenă de Anul Nou. Ba chiar, la câteva zile după, ea a expus pălăria și la plajă, dar majoritatea am fost vrăjiți de silueta perfectă a artistei.

Bucket hat face furori de aproximativ un an, iar logomania a fost un fenomen real întâlnit peste tot la prezentările de modă ale brand-urilor de lux. Cunoscută și ca ‚pălăria de pescar’, versatilitatea piesei este extrem de apreciată de vedetele din toată lumea, putând fi adăugată atât la o ținută elegantă, cât și la una baggy.

Bucket hat, accesoriul must have al sezonului

Datorită modei street style, accesoriul dă un aer extrem de cool look-urilor, iar Jennifer Lopez nu este singura ce a observat acest aspect. Kylie Jenner a incorporat și ea pălăria must have într-o ținută de iarnă, iar vedeta este cunoscută pentru dragostea ei față de logo-urile expuse pe piese, așa că nu ne miră că a avut o geantă și o jachetă în același print. Totuși, în fotografie apare și fetița ei, Stormi, iar un lucru remarcabil este faptul că nu are și ea același accesoriu purtat de mama ei faimoasă, bineînțeles, în varianta mini.

Varianta de bucket hat purtată de către Jennifer Lopez este deja stoc epuizat, dar casa de modă Dior are și alte piese interesante, precum pălăria Teddy-D Small Brim Bucket Hat, în valoare de 650 de euro, sau Dior Chic Small Brim Bucket Hat, în valoare de 1050 de euro.

Piesele de lux pot fi înlocuite de cei ce vor să reinterpreteze acest look și își doresc o pălărie în acest design. Există creații mult mai accesibile ce pot fi găsite în magazinele din toată lumea, semn că tendința nu va dispărea prea curând în acest an.