Beauty

Ce trend iubit de Prințesa Diana este perfect pentru această iarnă

iulia.statie
November 26, 2020 15:46 PM

La mai bine de două decenii de la moartea tragică a Prințesei Diana, amintirea sa continuă să fie vie printre fani. Cum noul sezon din serialul ‚The Crown’ se axează pe viața iubitei Prințese, dar și pe relația dintre ea și Prințul Charles, cu siguranță există mai multe controverse în ceea ce privește modul în care a respins tradiția regală.

Pe aceeasi temaCe trend-uri a lansat Familia Regală

Prințesa Diana, adepta contrastelor

Mulți am fost vrăjiți de frumusețea, grația și farmecul ei, însă, aceasta a ieșit în evidență și prin look-urile sale de beauty, dar și prin stilul vestimentar rafinat. În anii 1980 exista o preferință pentru produsele de machiaj în nuanțe tari, iar Prințesa Diana le adora și ea.

Cu tente punk în zona machiajului, aceasta crea un contrast puternic atunci când alegea un eyeliner albastru electric și completa look-ul cu o tiară strălucioare. Pe atunci, acest produs punea în evidență ochii albaștri, totul într-un mod natural.

Trend-ul iubit de Prințesa Diana, perfect pentru sezonul răcoros

Totuși, aceasta nu abuza de nuanța specială, ci folosea doar un eyeliner, nu și un fard, pentru a reduce efectul dramatic. Iarna aceasta, cum ochii ne sunt puși în evidență pentru că purtăm mască, iar culoarea este perfectă pentru sezonul răcoros, ne întoarcem la această tendință foarte iubită de Prințesa Diana.

În 2020, ne concentrăm pe a ne exprima liber, a experimenta, iar eyeliner-ul colorat preferat de Prințesă vine la timp pentru sezonul răcoros. „Îmi place să fiu un spirit liber. Unora nu le place acest lucru, dar așa sunt eu.”, spunea ea în trecut.

Cu siguranță, așa cum am iubit stilul vestimentar rafinat, pe alocuri rebel, așa iubim și look-urile de beauty prezentate, căci Prințesa demonstra faptul că adoră contrastele, iar atunci când simți că trebuie să ai un eyeliner colorat la o ținută mult prea distinsă pentru a te simți bine, atunci nimeni nu te oprește să strălucești.