Fashion

Ce trend popular din anii 2000 adoră vedetele

iulia.statie
November 24, 2020 15:40 PM

În acest moment, chiar că le-am văzut pe toate, căci trend-urile tind să se reîntoarcă. Totuși, anumiți pantaloni chiar sunt foarte adorați de către vedete, iar totul vine ca o surpriză, căci, cu siguranță nu reprezintă un stil vestimentar confortabil, preferat în ultimele luni.

Pe aceeasi tema7 modele de cizme pe care le poți purta toată iarna!

În ultima vreme, am migrat încet spre piese confortabile, basic, cât mai ușor de purtat și de accesorizat, ținând cont că pandemia ne-a forțat să stăm acasă. Acum, imediat cu începerea sezonului răcoros, celebritățile s-au reîntors la unele dintre cele mai senzuale trend-uri, dar și la piese edgy, așa că nu ne miră că pantalonii din latex au parte de un comeback de succes.

Hailey Bieber

Hailey Bieber este o fană înfocată a acestor piese, de-a lungul timpului folosindu-se de acești pantaloni pentru a-i introduce în ținute rafinate. Cea mai recentă? Pentru a ieși la cină împreună cu soțul ei, Justin Bieber, modelul a uitat de creațiile negre din garderobă și a optat pentru o pereche de pantaloni din latex mov.

Addison Rae

Addison Rae a apărut și ea într-o astfel de creație, însă, spre deosebire de Hailey, ea a mers într-o zonă casual. Pentru că acești pantaloni vin perfect asortați cu pulovere sau cardigane, vedeta a ales o bluză cu mânecă lungă, pe care a purtat-o neglijent.

Jordan Alexander

Cum va exista o continuare Gossip Girl, toată lumea este interesată de ce vor purta personajele principale, pentru că, să fim serioși, orice purtau în trecut Blair Waldorf sau Serena van der Woodsen devenea în scurt timp un adevărat hit. Pantalonii aceștia lucioși și-au făcut apariția și pe Jordan Alexander, demonstrând că sunt aici pentru a deveni un trend în toată regula în sezonul răcoros din 2020.

Kim Kardashian

Nu ne miră faptul că familia Kardashian adoră acest tip de pantaloni. Kim Kardashian este un fan mult mai vechi al acestor piese, ducând trend-ul chiar mai departe, purtând overall-uri din acest material pentru look-urile sale extrem de puternice și senzuale.