Fashion

Ce truc de styling respectă Julia Roberts încă din 1980

iulia.statie
August 7, 2020 11:08 AM

Oricând un nou trend apare, tindem să încercăm să îl incorporăm în garderobă imediat.

Pe aceeasi temaCostumul roșu, preferatul vedetelor! Cum să îl porți!

Ce truc de styling respectă mereu Julia Roberts

Am investit în șosete, pantofi babaydoll și pantaloni de cycling, dar, totuși, există câteva piese și trucuri de styling ce au fost respectate pentru ani întregi. Spre exemplu, Julia Roberts folosește un anumit truc ce i-a devenit deja semnătură încă din anii 1980.

Fie că este vorba de ținute de zi cu zi, sau de outfit-uri de gală, actrița știe că oricând are nevoie și este în impas, poate să propună un look black and white. Dragostea ei pentru culori neutre poate nu este atât de evidentă la început, dar aceasta este o combinație minunată ce a trecut testul timpului, iar alte staruri i-au luat exemplul.

Totuși, dacă stăm să analizăm alegerile ei vestimentare făcute de-a lungul anilor, sau câte o postare ocazională de pe Instagram, este greu să nu ne dăm seama de această alegere evidentă. Fie că este intenționată sau nu, o întrebare ce ar fi bine să i se pună stylistei sale, Elizabeth Stewart, actrița a propus câteva look-uri ce ne-au făcut să ne gândim ce să alegem dacă vom mai avea vreodată un impas vestimentar.

În 1993, Julia Roberts apărea purtând un costum cu dungi pentru a 31-a ediție a Festivalului de Film de la New York.

În 2001, pentru Premiile Oscar, decizia de a purta o rochie Valentino cu o trenă spectaculoasă a fost extrem de îndrăzneață și de efect.

În 2009, pe când rochiile se combinau cu cardigane și pantofi cu platforme uriașe, Julia Roberts și-a adus din nou combinația de succes pe covorul roșu.

În 2012, pentru premiera Jesus Henry Christ, actrița a purtat un look inspirat de personajul ‚Wednesday Adams’.

Un blazer oversized este mereu o idee bună! În 2013, actrița oferea look-ului ‚de birou’ un nou concept fresh.

Deși ideea de a combina un costum negru cu o cămașă albă este deja comună, Roberts a schimbat nuanțele pentru premiera peliculei ‚Mother’s Day’ din 2016.

Glamuroasă ca de obicei, Roberts a purtat combinația ei favorită la premiera ‚Ben is Back’ din 2018, de data aceasta optând pentru o rochie cu buline și o jachetă lungă.