Beauty

Ce tunsori se poartă în 2020

A. S.
November 8, 2019 19:54 PM

2019 este aproape de final și multe dintre noi ne întrebăm deja ce tunsori se poartă în 2020, potrivit stiliștilor.

În ceea ce privește tendințele în tunsori, în 2020, speialiștii susțin că se poartă părul mediu și părul scurt, bobul mediu, dar și tunsorile asimetrice. În ceea ce privește coafatul, în 2020 poți opta pentru coafurile lejere pe care le poți obține de una singură acasă.

”Vedeta sezonului este tunoarea pe mediu, pe drept. Se poartă tăieturile drepte, geometrice. Acestea pot fi accesorizate cu breton sau fără, bretonele de deasupra sprâncenelor, în niciun caz cele lugi și groase. Avem nevoie de luminozitate și de privire scoasă în evidență, de a descoperi toate trăsăturile frumoaseale feței”, spune Adrian Perjovschi la ProTv.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alchemy Salon and Spa (@alchemysalonandspa) on


Dincolo de tunsori drepte care se poartă în 2020, stilistul spune că și în ceea ce privește culoarea părului, anul viitor va fi unul destul îndrăzneț: „Ce ține pe partea de culoare, pentru că o tunsoare fără o culoare practic nu funcționează avem culorile de roșu, arămiu, teracotă galben. Culoarea anului 2020 nu numai în materie de păr și de hairstyle, ci și în modă și în alte domenii este albastru și toate variațiile de albastru. Trendurile pentru anul 2020 vin din zona de natură, de ocean, de mare, și atunci avem toate variațiile de la turcoaz, verde, albastru”.

Tunsori 2020. Bobul asimetric

Atunci când optezi pentru o tunsoare asimetrică ai garanția că obții o coafură modernă. În plus, un bob asimetric nu este chiar atât de dificil de coafat, mai ales că în 2020 se poartă destul de mult părul drept.

Ce tunsori se poarta 2020. Foto femeie tunsa bob cu parul vopsit roz
Bobul asiimetric, una dintre tunsorile care se poartă în 2020

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♥STYLIST IMAGEMAKER (@maria_hairwork) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hairstylist?NC? (@nc_hairstylist) on

Tunsori 2020. Pixie

Această tunsoare câștigă din ce în ce mai multă popularitate. Chiar dacă este o tunsoare scurtă, tunsoarea Pixie arată impecabil la orice vârstă. Cu un breton stratificat sau gradat, în culori într-un stil ombre sau șuvițe, această tunsoare poate fi aranjată. În plus, subliniază caracteristicile feței, precum ochii sau buzele și le redă un farmec aparte.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adolf Biecker (@adolfbiecker) on

Citește și: TUNSORI PENTRU PĂR MEDIU LA MODĂ ÎN 2019

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kurze Haare (@kurze.haare.frauen) on

Tunsori 2020. Garcon

Modelul Garcon te va face irezistibilă, datorită bretoanelor gradate, stratificate, a porțiunilor rase și unei culori actuale. O astfel de tunsoare este perfectă pentru persoanele cu un mod de viață mai activ și pentru cele de o statură mai mică și siluetă de invidiat. În special, coafura va fi accentuată de raderea părului în zona tâmplelor și din partea spatelui. Cu un machiaj impecabil, veți avea un aspect fascinant.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tattooed Inked Pixie Fit Girl (@leo.lipstick) on