Vedete

Ce umilințe îndura Kim Kardashian în căsnicia cu Kanye West! Detalii picante despre aventurile artistului

maria.apostol
September 6, 2021 12:27 PM

Ce umilințe îndura Kim Kardashian în căsnicia cu Kanye West! Apropiații artistului au făcut dezvăluiri uimitoare despre escapadele lui amoroase. 

În trecut au mai fost lansate zvonuri cu privire la infidelitățile rapper-ului Kanye West. Apropiații săi au oferit acum detalii explozive despre acea perioadă.

Ce umilințe îndura Kim Kardashian în căsnicia cu Kanye West!

Publicaţia ”The Sun” a oferit în exclusivitate informaţii picante despre aventurile artistului, din perioada în care era căsătorit cu Kim Kardashian. Se pare că toți prietenii artistului ştiau de comportamentul rebel al acestuia. El le-a mărturisit inclusiv că a făcut sex cu fanele sale în turnee.

Nu era un secret pentru apropiaţii săi. A înşelat-o pe Kim chiar şi imediat după ce s-a născut Saint. În timpul turneului său Saint Pablo, chiar se lăuda în faţa echipei sale că se culcă cu fane fără ştirea soţiei. Dădea detalii şi avea poveşti sordide. Cei care îl ştiau bine se luau cu mâinile de cap, în timp ce membrii echipei erau uluiţi. Nu ne venea să credem şi avea un comportament ciudat, vorbea mult şi îşi pierdea controlul, era clar că avea nevoie de ajutor specializat, iar mulţi o compătimeau pe Kim”, poveste o sursă din anturajul lui Kanye.

Controversatul star în vârstă de 44 de ani şi-a recunoscut infidelităţile chiar şi în piesa sa ”Hurricane” de pe noul album Donda. Kim a vorbit şi ea despre instabilitatea artistului, însă a fost prezentă la lansarea noului album. Kanye a înşelat-o pe Kim în timp ce se lupta cu dependenţa de alcool şi substanţe, potrivit Page Six, care a publicat miercuri primele informaţii despre infidelitate.

Kim Kardashian a divorţat de rapper în februarie. Ei au împreună patru copii.