Beauty

Ce unghii se poartă în 2019! Ține pasul cu tendințele

adelina.duinea
January 9, 2019 16:09 PM

În materie de manichiură, anul 2019 vine cu inovații care țin de forma unghiei, de îngrijirea și de protejarea acesteia. Așadar, ce unghii se poartă în 2019?

Ce unghii se poartă în 2019! Ține pasul cu tendințele

Modelele acestea nu vor revoluționa industria manichiurii, dar îi vor conferi un aer clasic, rafinat, inspirat din marile epoci ale frumuseții și feminității. Referitor la forma unghiilor, de-a lungul timpului am trecut printr-o mulțime de tendințe.

S-au purtat unghiile dreptunghiulare, cele ascuțite, unghiile perfect rotunjite. Iată că acum cele mai „cătuate” au formă migdalată. Lungimea este una medie, nici prea scurtă, nici prea lungă. Iată propunerile noastre.

Citește și: Modele de unghii negre, în trend în 2018

Ce unghii se poartă în 2019: Animal print

Anul acesta, animal printul ne-a invadat. Piese vestimentare, accesorii, obiecte de decor și acum .. unghii! Destul de simplu de realizat chiar și pe cont propriu, modelul cu animal print are multe versiuni (leopard, șarpe, zebră) care-ți vor scoate mai mult ca sigur lookul în evidență.

Ce unghii se poartă în 2019: Perlate

Lacurile de unghii cu efect perlat sunt extrem de elegante și delicate. Spre deosebire de celelalte, rafinamentul acestui model este cel mai bine complimentat prin accesorii și piese vestimentare la fel de subtile.

Citește și: Modele pentru unghii scurte cu oja semipermanenta

Ce unghii se poartă în 2019: Carouri

Îndrăznește să ieși din zona ta de confort! Combinațiile de linii, pătrate sau alte forme geometrizate sunt infinite. Deși sunt ceva mai „încărcate”, prin alegerea nuanțelor potrivite pot fi absolut senzaționale.

Ce unghii se poartă în 2019: Marmură

Manichiura cu aspect de marmură este deja preferata marilor fashioniste ale lumii. În realizare, poți apela la clasicul alb alături de negru, însă cu puțină imaginație și culoare, modelul ales ar putea fi mult mai spectaculos.

Citește și: Modele pentru unghii migdală

Surse: www.unica.ro ; www.yve.ro ; www.bewoman.net