News

Ce va alege Meghan Markle: cezariană sau naşterea naturală?

andreea voicu
March 22, 2019 16:21 PM

Meghan Markle se pregăteşte să aducă pe lume primul său copil, în luna aprilie. Încă nu se ştie cu exactitate unde va naşte Ducesa de Sussex, dar presa internaţională s-a întrecut în speculaţii cu privire la spitalul în care va veni pe lume bebeluşul regal.

Pe aceeasi temaCum a decorat Meghan Markle camera copilului

 

Fosta actriţă americană şi soţul său, Prinţul Harry, nu au oferit până în acest moment detalii despre naşterea copilului lor, dar gurile rele speculează că Ducesa de Sussex nu vrea să nască în acelaşi spital în care a născut şi Kate Middleton.

Ce va alege Meghan Markle: cezariană sau naşterea naturală?

Ducesa de Cambridge i-a adus pe lume pe toţi cei 3 copii, în aripa Lindo a maternității private St. Mary’s. Se pare că Meghan Markle nu doreşte să calce pe urmele cumnatei sale, motiv pentru care ar opta să nască la un spital de stat, scrie Mirror.

O altă ipoteză ar putea fi spitalul Portland din Londra, care a primit o poreclă amuzantă, şi anume ‘spitalul pentru femei care sunt prea fiţoase să împingă’. Aici a născut şi Victoria Beckham. Aşa se face că Meghan Markle ar putea să nască prin cezariană.