News

Ce va face Augustin Viziru cu premiul câștigat la ‚Ferma’ în valoare de 50.000 de euro

iulia.statie
December 4, 2020 10:40 AM

Augustin Viziru este marele câștigător al emisiunii ‚Ferma’. Acesta a ajuns în finală cu Elena Chiriac, iar în urma duelului dus cu sportiva, actorul a câștigat și ultima probă din concurs, mergând acasă atât cu trofeul, dar și cu premiul în valoare de 50.000 de euro.

Pe aceeasi temaCe frumoasă este soția lui Cătălin Moroșanu! Formează un cuplu de 17 ani

Augustin Viziru a câștigat finala ‘Ferma’

Andrei Stoica, Viviana Sposub, Elena Chiriac și Augustin Viziru au fost concurenții ce s-au luptat pentru marele premiu. Prima eliminată a fost Viviana Sposub, urmată de Andrei Stoica, iar apoi Elena Chiriac și Augustin Viziru au ajuns împreună la ultimul duel, cel din urmă învingând.

Actorul a participat în emisiune și acum cinci ani, însă, în urma unui accident, el a trebuit să se retragă și a revenit acum, câștigând trofeul râvnit. Acesta nu și-a putut stăpâni emoțiile și le-a mulțumit tuturor pentru clipele trăite în emisiune și s-a bucurat de faptul că a intrat în finală cu Elena Chiriac. „De când am intrat în jocul ăsta partenerul meu de joc a fost Elena. Și îi mulțumesc, a fost un om extraordinar, sincer și împreună am câștigat acest trofeu”, a spus el.

Ce va face Augustin Viziru cu premiul

De asemenea, acesta a declarat pentru publicația Click și ce va face cu premiul în valoare de 50.000 de euro: „Îl voi aduce în familie, desigur. Am muncit foarte mult pentru acest premiu și voi cheltui acești bani strict pentru familie, pentru oamenii care contează în viața mea.”

Augustin Viziru a povestit și cu cine s-a sfătuit înainte de a accepta provocarea: „Decizia a fost luată de mine și de iubita mea, deoarece era un moment important în viața noastră, fiind chiar după nașterea Mariei. Ea m-a încurajat și mi-a spus că este șansa mea la revanșă și că mi-ar părea rău dacă voi rata această ocazie.”

Față de acum cinci ani, el a avut mai multă grijă pentru a nu se accidenta: „Înainte de a deveni tată, obișnuiam să mă arunc cu capul înainte, să nu mă gândesc atât de mult la pericole. Acum lucrurile s-au schimbat, trebuie să fiu alături de fetița mea. Iar într-o astfel de competiție, probele sunt dificile și uneori periculoase, așa că mi-am dorit să am mai multă grijă, având totuși în cap dorința de a câștiga.”