Fashion

Ce vedete s-au îmbrăcat la premiile Emmy în pijamale

iulia.statie
September 21, 2020 12:30 PM

Pentru că premiile Emmy au luat loc în mediul virtual, deci covorul roșu a lipsit, nu multe vedete și-au dorit să renunțe la pijamalele confortabile pentru seara cea mare.

Pe aceeasi temaBen Stiller și Christine Taylor s-au împăcat după ce au anunțat că divorțează. Au venit împreună la Premiile Emmy

Din cauza pandemiei, mai multe evenimente anuale au fost amânate, anulate, sau mutate în mediul online, ținând cont atât de regulile de distanțare, dar și problemele legate de călătorie, căci multe vedete trebuiau să călătorească pentru a ajunge la aceste ceremonii.

Acestea fiind spuse, celebritățile noastre și-au dorit să transforme experiența premiilor Emmy într-o adevărată noapte de film, purtându-și cele mai confortabile și frumoase pijamale și uitând de rochiile glamuroase de altă dată.

Jennifer Aniston

Actrița chiar a făcut o glumă legată de faptul că poartă o cu totul altă mască și s-a pozat într-un deux piece de pijamale, arătându-ne că are rutina de beauty on point.

Reese Witherspoon

Bine, Reese a optat pentru o rochie clasică, neagră și a avut o întreagă echipă alături de ea pentru a se pregăti pentru seara cea mare, însă, la un moment dat, ea a uitat de pantofii cu toc și a ales o variantă mult mai confortabilă, anume papuci de casă pufoși.

Sandra Oh

Clasică și în pijamale? Cumva, Sandra Oh a adus glamourul în centru chiar dacă a îmbrăcat o pereche de pijamale, având grijă să facă poza clasică pentru pregătirile pentru un astfel de eveniment major.

Rachel Brosnahan

Rachel câștigă premiul pentru ‘Cea mai bună vedetă îmbrăcată în pijamale’, căci, aceasta a ales un compleu ce seamănă cu acelea purtate în moda streetstyle, la care a adăugat o pereche de tocuri, iar cocktail-ul nu i-a lipsit pentru a sărbători acest eveniment.

 

View this post on Instagram

 

Pajamas but make it fashion 🥀✨🥀 Shoutout and massive thanks to some badass New Yorkers for making our #EmmysAtHome dreams come true – @christyrilling for bringing these lewks to life (including the pups) and @lauriesimmons for this gorgeous “dancing poppy” print. Thank you to @retrouvai for these special jewels, @rogervivier for the perfect shoes & @jillandjordan for bringing the whole thing together. But the BEST PART is that these generous designers have agreed to donate our looks to the @radvocacy auction where 100% of the sales will benefit @whenweallvote! Bid for them and other #emmys looks at Chic-Relief.com from September 23 – October 2. And if you’re not already registered, please register to vote tonight!

A post shared by Rachel Brosnahan (@rachelbrosnahan) on

Jameela Jamil

Jameela a dezvăluit că în acest an totul se rezumă la îmbrăcăminte casual și confortabilă, așa că nu s-a temut din a se poza în pijamale și un halat de casă pufos, arătând extrem de bine, chiar dacă alegerea ei a fost neobișnuită.