Video

Ce vrea să facă Alexia Eram după facultate! Andreea Esca a dezvăluit: „Cu siguranță se va întoarce în România!”

iulia.statie
November 22, 2019 16:29 PM

Ieri, 21 noiembrie, a avut loc gala Unica, ce a reunit toate vedetele de top de la noi. Fiind unul dintre cele mai așteptate evenimente ale sfârșitului de an, ținute de gală interpretate într-un mod unic au fost afișate.

Pe aceeasi temaFiica Andreei Esca, Alexia Eram, nemulțumită de viața la Londra

Haine sofisticate, perfecte pentru covorul roșu, ținute cool sau look-uri sexy, toate au oferit strălucire acestei gale.

Am discutat puțin cu Andreea Esca, ce ne-a dezvăluit care este diferența dintre ea de acum și ea din trecut, dar și ce își dorește fiica ei, Alexia Eram, după facultate.

Întrebată despre cum se exprimă ea liber, Andreea Esca ne-a răspuns: „Cred că întotdeauna m-am exprimat la fel pentru că nu am căutat să mă exprim într-un anume fel, cred că este și mai simplu pentru că nu trebuie să faci un efort pentru asta”.

Andreea este o persoană de o naturalețe aparte, iar când vine vorba despre ce sfaturi și-ar fi oferit în trecut, se pare că ea nu ar fi schimbat nimic.

„Să fac la fel, pentru că am făcut foarte bine”, a dezvăluit aceasta.

Pentru că într-un articol pentru Alistmagazine.ro, mămica grijulie a dezvăluit că fiica sa nu este mulțumită de viața dusă la Londra și petrece fiecare clipă liberă în România, Andreea ne-a dezvăluit ce face acum Alexia și care sunt planurile ei de viitor.

„Învață acolo și îi place acolo, ceea ce mă bucură. Acum are un proiect, trebuie să realizeze o revistă și sper că după ce va învăța toate aceste lucruri minunate să le pună în practică cât mai repede pentru că asta își dorește și ea.”, a spus vedeta.

„Cu siguranță se va întoarce. Îi place foarte mult aici, are foarte mulți prieteni aici.”, a adăugat Andreea Esca.

Întrebată despre ținuta aleasă, Esca a dezvăluit cum s-a hotărât asupra look-ului: „În ce aș putea să mă îmbrac în cinci minute între un interviu cu Sofia Vicoveanca la EuropaFm, un jurnal la ora 19, un alt eveniment și gala Unica. Ce am nimerit și am considerat cumva că se potrivește, am luat.”