News

Cea mai bună prietenă a lui Whitney Houston a dezvăluit că a avut o relație cu artista

iulia.statie
November 9, 2019 14:10 PM

Fanii și-au pus de decenii aceleași întrebări în legătură cu Whitney și Robyn Crawford, asistenta și cea mai bună prietenă a ei. Însă, după atâta timp, ea a dezvăluit ce a fost între ele.

Pe aceeasi temaWhitney Houston, abuzată sexual de o femeie! Dezvăluiri cutremurătoare despre motivul sinuciderii

Robyn a fost cea mai bună prietenă, confidentă și asistentă personală a artistei încă de la debutul ei și până la mariajul nefericit cu Bobby Brown.

Deși a refuzat să comenteze zvonurile, acum Crawford va scoate o carte în care dezvăluie detalii despre relația lor, numită  ”A Song For You: My Life With Whitney Houston”.

Ea a confirmat fosta relație cu regretată cântăreață. Povestea lor de dragoste a început în urmă cu 40 de ani, când artista nu era așa faimoasă. În 1980, Whitney avea 17 ani și Robyn 19.

Nu a durat mult până ca ele să ducă relația la următorul nivel.

Cea mai bună prietenă a lui Whitney Houston a dezvăluit că a avut o relație cu artista

„De când am văzut-o, i-am spus: ‚O să am grijă de tine!’. Ne doream să fim împreună”, spus Robyn în cartea ei, conform People.

Totuși, se pare că Whitney a pus capăt relației, din cauză că părinții ei erau membrii ai bisericii baptiste.

„Whitney mi-a zis că mama ei îi spusese că nu era normal ca două femei să fie atât de apropiate. Dar noi eram. Nu am pus niciodată o etichetă pe relația noastră”, a scris Robyn.

„Speram ca asta să dureze pentru totdeauna. Eram totul una pentru cealaltă. Ne-am jurat să ne fim alături la bine și la greu.”, a continuat aceasta.

Robyn este căsătorită cu o altă femeie în prezent și are copii. Până acum, ea nu a discutat despre fosta relație, deși Bobby Brown a vorbit despre cele două în cartea lui „Every Little Step”.

Se pare că și el susține că motivul pentru care relația a fost secretă a fost mama sa, Cissy Houston, o persoană foarte religioasă.

După moartea artistei, mama ei a dezvăluit că nu ar fi acceptat o relație între aceasta cu o persoană de același sex și că era convinsă că nu a fost nimic între fiica sa și asistenta ei în afară de o relație de prietenie.

„O ultimă privire”

Ba chiar, Bobby Brown a susținut că dacă Robyn ar fi fost acceptată, era posibil ca Whitney să fie și astăzi printre noi.

“Cred că dacă Robyn ar fi fost acceptată în viața lui Whitney, ea ar mai fi trăit și astăzi.”, a zis acesta.

Cea mai intensă amintire descrisă în noua carte este chiar ziua în care Whitney s-a căsătorit cu Bobby.

Atunci când Robyn stătea în pat în casa ei, Houston a intrat și s-a așezat lângă aceasta.

„Bobby m-a întrebat dacă vreau să mă căsătoresc cu el și cred că o să o fac.”, își amintește Crawford despre spusele cântăreței.

Apoi, Robyn a întrebat-o dacă îl iubește pe Bobby. Artista a dat un răspuns pozitiv, întrebând apoi: „Crezi că el mă iubește pe mine?”

Asistenta i-a fost domnișoară de onoare la nuntă.

„M-am uitat în ochii ei atunci când i-am luat buchetul, o ultimă privire.”, a scris Robyn.

Sursă: Click!