Fashion

Cea mai îndrăzneață combinație vestimentară se întoarce

iulia.statie
April 16, 2021 18:01 PM

Încă de când Katie Holmes a apărut într-o bustieră și un cardigan asortat, toată industria modei și-a dorit să îi copieze stilul vedetei. Apoi, piesele de lenjerie intimă nu au mai fost ascunse pe podiumurile de modă, iar creatorii le-au integrat în fel și fel de ținute, așa că este timpul să ne reîntoarcem la cea mai îndrăzneață combinație în timp ce renunțăm la confortul stilistic din ultimele luni.

Pe aceeasi temaBella Hadid, look inspirat de Madonna. Fotomodelul a purtat sutienul conic

Ce combinație nu trebuie să ratezi în lunile viitoare

Piesele de lenjerie intimă ce sunt propuse de vedere nu mai par atât de îndrăznețe pe cât erau în trecut. Înainte, Madonna surprindea pe toată lumea cu sutienele conice și corsetele purtate obsesiv, iar acum, sutienele, bustierele sau crop top-urile sunt considerate adevărate creații vestimentare, fiind expuse în ținute extrem de elegante.

Spre fericirea tuturor, acum avem parte de o abordare mult mai elevată. În trecut, modelele își expuneau lenjeria intimă atunci când purtau pantaloni din denim cu talie foarte joasă, iar personajele din seriale precum Carrie Bradshaw lăsau la vedere bretelele sutienelor atunci când optau pentru rochii sau top-uri. În prezent, vedetele abordează combinația dintre blazer și bustieră sau sutien chiar și pe covorul roșu.

Totuși, nu trebuie să te ferești de această combinație. Pentru că blazerul reprezintă o piesă atemporală, cu un design foarte clasic și elegant, acesta stinge puțin din efectul mult prea îndrăzneț al pieselor de lenjerie intimă. Mai mult, această stilistică se potrivește perfect cu ținutele de vară, în caz că îți dorești să un look elevat fără prea mult efort ce te va face să răzbești zilele călduroase, în timp ce arăți extrem de chic.

Poți opta pentru un sutien clasic, sau tip bralette, cu dantelă. Dacă preferi un stil casual, atunci alege o bustieră sport și un blazer oversized, dintr-un material ușor, de vară. În caz că simți că această combinație este mult prea îndrăzneață pentru tine, experimentează cu un crop top pentru a nu lăsa acest trend să îți scape, căci aerul senzual pe care ți-l va da te va face să te simți minunat.

Urmărește galeria foto pentru mai multe propuneri!