News

Cea mai mare gafă în Photoshop! Uite cum a comis-o Khloe Kardashian

nicoleta.ispasescu
April 11, 2019 12:12 PM

Khloe Kardashian a intrat în atenția gurilor rele după ce a comis-o cu o nouă postare pe Instagram. Vedeta a postat o fotografie modificată în Photoshop, lucru care nu a trecut neobservat de fanii vigilenți.

Khloe a fost atât de onorată că a primit invitație la aniversarea de 75 de ani a legendarei cântărețe Diana Ross, astfel că ea a postat o fotografie din culise, la două săptămâni după încheierea evenimentului.

În fotografie, Khloe Kardashian poartă o rochie aurie mulată pe corp, cu un imens decolteu, la care a accesorizat o pereche de cercei creole.

Vedeta a purtat o perucă blondă, creață și cu mult volum, în stilul Diana Ross.

Până aici, nimic de comentat. Singura problemă este că, dacă te uiți destul de aproape la ambele mâini, vei vedea că numărul de degete pe care Khloe le are la fiecare mână par să fie mai mult de cinci.

Cea mai mare gafă în Photoshop! Uite cum a comis-o Khloe Kardashian

Nu este prima dată când Khloe Kardashian o gafează cu editatul pozelor în Photoshop.

De data aceasta comentariile fanilor nu au fost atât de aspre, cum au fost în Februarie, atunci când vedeta a postat o fotografie în care avea două degete mari la o mână.

„Ce se întâmplă cu mâinile ei?”, „Dați zoom pe degete lol”, „Acest lucru nu e prea drăguț”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

You are so much more powerful than you know! Keep going?

O postare distribuită de Khloé (@khloekardashian) pe