Fashion

Cea mai nouă campanie Diesel - o ironie la adresa influencerilor 

ioana pana
February 13, 2019 00:00 AM

Cea mai nouă campanie Diesel – o ironie la adresa influencerilor 

Never exchange freedom for likes. #BeAFollower

A post shared by Diesel (@diesel) on Feb 8, 2019 at 12:49am PST

După apariția documentarului Netflix „The American Meme”, care tratează problematica influencerilor, iată că la câteva luni distanță, campania de primăvară Diesel abordează același subiect într-o manieră satirică.

Spotul publicitar este format din cinci videoclipuri în care sunt prezentate diverse situații banale, de zi cu zi, precum mâncatul în oraș, mersul la petreceri sau chiar călătoritul, care sunt mult mai dificile pentru persoanele publice. Pe de altă parte, oamenii de rând, îmbrăcați în haine Diesel, le fac față mult mai ușor, concluzia -și deviza spotului- fiind „Be a follower”.

The effortless art of successful living. #BeAFollower

A post shared by Diesel (@diesel) on Feb 4, 2019 at 12:31am PST

Personajele din campanie sunt chiar influenceri în viața reală: Jennifer Grace (@thenativefox), Kristen Crawley (@kristennoelcrawley), gemelele japoneze @amixxamiaya și @ayaxxamiaya, Elias Riadi (@eliasriadi) și Bloody Osiris (@bloodyosiris).

Eat everything hot. #BeAFollower

A post shared by Diesel (@diesel) on Feb 8, 2019 at 12:48am PST

There are a lot of “stories” behind an influencer’s life. #BeAFollower

A post shared by Diesel (@diesel) on Feb 5, 2019 at 12:28am PST

Diesel deja are un renume pentru campaniile publicitare inovatoare. Cea intitulată „Ha(u)te Couture” a avut-o pe Nicki Minaj ca reprezentantă, „The more hate you wear the less you care” fiind deviza acesteia.