Fashion

Cei mai bine îmbrăcați bărbați de la Elle Media Awards 2019

andreea voicu
June 14, 2019 10:09 AM

Joi seară, 13 iunie, la Clubul Diplomatic din Capitală a avut loc gala Elle Media Awards 2019, cel mai stylish eveniment dedicat comunității online.

Pe aceeasi temaTop 10 cele mai reuşite ţinute la ELLE Blogging Awards

Ce-a de-a patra ediție a petrecerii Elle a desemnat cele mai influente personalități din social media. Party-ul a culminat cu gala de premiere, care a dezvăluit publicului câștigătorii celor opt categorii ELLE Blogging Awards, votați în exclusivitate de public pe site-ul elle.ro.

Cei mai bine îmbrăcați bărbați de la Elle Media Awards 2019

Gazdele evenimentului au fost Maurice Munteanu și Alina Ceușan, iar dress code-ul petrecerii a ‘Romance Is Not Dead’, care a influențat aparițiile invitaților. Vedetele noastre și alte prezențe din industria modei s-au bucurat să fie alături de revista Elle și au acceptat de a adopta ineditul dress-code.

Nu numai doamnele și doamnișoarele au ieșit în evidență la eveniment cu cele mai extravagante outfituri. Și domnii au încercat să își etaleze cele mai spectaculoase ținute, dar în același timp să respecte și tema petrecerii.

Bărbații au etalat ținute cu stil pentru show-ul de excepție de la Elle New Media Awards 2019, iar noi am făcut o selecție a celor mai bine îmbrăcați masculi de la party. Urmărește GALERIA FOTO pentru a vedea cum s-au îmbrăcat bărbații la cea mai așteptată petrecere a sezonului de vară.