Fashion

Cei mai cool sneakerși ai momentului, propuși de brandurile tale preferate!

irina.letitia
October 8, 2019 17:35 PM

Trebuie să recunoaştem că moda actuală pune mare preţ pe comoditate, implicit pe elemente tipice activităţilor fizice. Incălţămintea sport este printre cea mai căutată, iar marile branduri îşi pun imaginaţia la contribuţie în fiecare sezon pentru a-ţi propune cele mai interesante modele de pantofi sport!  Iată care sunt cei mai cool tenişi ai momentului, propuşi de brandurile tale preferate!

Cei mai cool sneakerși ai momentului, propuși de brandurile tale preferate!

Net-a-porter.com, unul dintre cele mai cunoscute magazine online de modă de lux a înregistrat vânzări record pe segmentul sport în ultima perioadă. In 2019, acesta a vândut de 10 ori mai multă încălţăminte sport faţă de anul 2012, iar pentru sezoanele următoare, prognosticul este şi mai optimist.

Pentru primăvară/vară 2020, marele retailer a achiziţionat deja 500 de perechi de tenişi, urmând să crească oferta pe măsură de ne apropiem de sezonul următor. In doar 3 ore, net-a-porter.com a vândut 2000 de perechi de tenişi semnaţi Nike x Sacai, iar acest interes crescut pentru încălţămintea sport i-a convins pe cei de la conducerea site-ului să creeze şi prima campanie dedicată tenişilor. Aceasta include 6 produse exclusive disponibile pe site şi 8 nouă colaborări gândite în colaborare cu 12 influenceri ai momentului.

 

Teniși Off white

 

Campania include atât branduri sport tradiţionale, precum Nike, Adidas, Reebok, cât şi piese aparţinând unor mărci ready-to-wear precum Off White, Gucci, Stella McCartney sau Givenchy.

Din punct de vedere al stilului, încălţămintea sport destinată noului sezon acoperă o paletă generoasă de gusturi. De la piesele retro – modelele Nike, Gucci sau Golden Goose – şi până la modelele futuriste, propuse de Off White, Jimmy Choo sau Prada, începutul anului 2020 se anunţă extrem de interesant la acest capitol.

Urmăreşte selecţia de modele pe care ţi-o propunem, în galeria foto!