Fashion

Cel mai bine îmbrăcate vedete în 2019

A. S.
December 12, 2019 10:59 AM

Cel mai bine îmbrăcate vedete în 2019 au fost desemnate de revista People, însă topul este diferit atunci când vorbim despre stilul vestimentar care a influențat cel mai mult vânzările de produse fashion. 

Pe locul 1 în top cel mai bine îmbrăcate vedete în 2019 alcătuit de revista People se situează cântărețul american Nick Jonas şi soţia lui, Priyanka Chopra. Pe de altă parte, clasamentul celor mai influente persoană în domeniul fashion este câștigat de Meghan Markle.

Top cel mai bine îmbrăcate vedete în 2019

În top au mai fost incluşi actorul Billy Porter, jucătoarea de tenis Serena Williams, dar şi vedete consacrate pentru stilul lor vestimentar, precum Jennifer Lopez, Lady Gaga şi Celine Dion.

„Aceasta este pentru prima dată când avem un bărbat sau un cuplu pe prima poziţie a topului celor mai bine îmbrăcate vedete. Chiar am simţit că cei doi au meritat să ajungă aici”, a declarat Andrea Lavinthal, unul dintre managerii revistei People.

 

Nick Jonas- Cel mai bine îmbrăcate vedete 2019
Nick Jonas- Cel mai bine îmbrăcate vedete 2019

 

Nick Jonas şi Priyanka Chopra, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în anul 2018. Au avut nu una, ci două nunți, atât în India, cât și în America.

 

Cel mai bine îmbrăcate vedete 2019- Priyanka Chopra
Cel mai bine îmbrăcate vedete 2019- Priyanka Chopra

 

Priyanka Chopra si Nick Jonas
Priyanka Chopra si Nick Jonas

Cel mai bine îmbrăcate vedete 2019. Meghan Markle, cel mai mare fashion influencer

Meghan Markle, Ducesa de Sussex, a ajuns pe primul loc în Lyst Index, în topul celor mai mari fashion influenceri, top ce urmărește evoluția influencerilor în funcție de vânzări și acoperirea media. Anul trecut Meghan s-a aflat pe pozția a treia a acestui clasament, însă anul acesta a reușit să le depășească pe Kylie Jenner ( locul 7 în 2019) și Kim Kardashian (care nu s-a clasat în top 10 anul acesta).

Cel mai bine îmbrăcate vedete 2019- Meghan Markle
Cel mai bine îmbrăcate vedete 2019- Meghan Markle

Meghan Markle este cel mai puternic influencer din modă în 2019, iar ținutele pe care ea le-a purtat au generat o creștere cu 216% a căutărilor unor piese vestimentare similare”, se mai arată în raportul publicat de Lyst.

În raport se mai precizează și care sunt, în 2019, cele mai căutate ținute purtate de Meghan Markle:

„După ce ea a purtat cinci rochii tip cămașă diferite în timpul turneului regal din Africa de Sud, căutările în această categorie au crescut cu 45% într-o lună. Rochia Club Monaco a fost sold out în 24 de ore, urmată de o creștere de 570% în căutări, iar faptul că Ducesa a purtat o fustă J Crew a dus la o creștere de 102% în ceea ce privește căutările pentru acest brand”.

Meghan Markle rochii 2019
Meghan Markle si printul Harry in vizita la Centenary Exhibition

În topul celor mai puternici influenceri din modă în 2019 se mai află prezențe notabile. Locul doi este ocupat de actorul Timothée Chalamet, urmat de Zendaya, Cardi B, Harry Styles și Billy Porter.

Citește și: CELE MAI FRUMOASE ROCHII PURTATE DE MEGHAN MARKLE ÎN 2019

Cel mai bine îmbrăcate vedete 2019. Irina Rimes, locul 1 pentru cel mai bun stil personal

Și dacă tot vorbim despre cel mai bine îmbrăcate vedete în 2019, trebuie să menționăm că Irina Rimeș a câștigat locul 1 la Elle Style Awards 2019 pentru cel mai bun stil personal. Cântăreața originară din Republica Moldova a reușit să se impună fără echivoc prin ținutele originale alese pe parcursul acestui an.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Rimes (@irinarimes) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Rimes (@irinarimes) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Rimes (@irinarimes) on