Beauty

Cel mai bun fond de ten pentru iarna asta

adelina.duinea
December 21, 2018 00:00 AM

În anotimpul rece, încercăm prin toate mijloacele să luptăm împotriva gerului de afară. Pentru ca acesta să nu lase urme pe tenul nostru, avem câteva mici trucuri la-ndemână. O armă foarte puternică este chiar fondul de ten. Acesta trebuie, însă, să fie ales corect, nu doar în funcție de anotimp, ci și de caracteristicile fiecărui ten în parte.

Întâi de toate, nu uitați de crema hidratantă! Fondul de ten, oricât de bine l-am alege, nu va putea niciodată să „acopere greșelile” unui ten neîngrijit. Pielea este unul dintre cele mai de preț lucruri pe care le „deținem”. Tocmai de aceea, trebuie să o prețuim și să o îngrijim cât mai atent.

Cel mai bun fond de ten pentru iarna asta! Alege-l pe cel care ți se potrivește din lista de mai jos

Pasul al doilea este primerul. Secretul găsirii unuia reușit, însă, stă în metoda încercare – eroare. De multe ori, primerul are tendința de a face machiajul să alunece. Din contră, acesta trebuie să îl fixeze îndeajuns de bine încât să-ți reziste întreaga zi. Chiar și pentru cei/cele cu tenul gras, iarna

Citește și: Cele mai tari modele de machiaj de zi de pe Instagram

După ce am povestit deja despre crema hidratantă și despre primer, a venit rândul fondului de ten. În timp ce vara apelăm la texturi mai ușoare, cu acoperire mai mică, în sezonul rece putem opta pentru un fond de ten ceva mai cremos. Cum iarna tenul are tendința de uscare, propunerea noastră sunt fondurile de ten hidratante.

Îmbogățite cu uleiuri, vitamine sau nutrienți, fondurile de ten cu formule hidratante sunt ideale pentru iarnă. Nu va mai trebui să îți faci griji că îți vor apărea acele cojițe inestetice pe nas sau că tenul va avea un aspect făinos, ci te vei bucura de acel aspect dewy mult râvnit.

Ten gras

Sephora Glow Perfection – 75 lei

Cel mai bun fond de ten pentru iarna asta - Fond de ten Sephora Glow Perfection
Cel mai bun fond de ten pentru iarna asta – Fond de ten Sephora Glow Perfection

Așa cum spune șio descrierea sa, acest fond de ten uniformizează și oferă tenului luminozitate. Textura sa lejeră fuzionează instant cu pielea, hidratează delicat fără a îngreuna tenul. Particulele de pudră fină acoperă imperfecțiunile, pentru un ten uniformizat.

Citește și: Machiajul pentru rochia neagră

Beneficii: hidratare cu rezistență îndelungată – 10H; conține extract de trandafir și acid hialuronic.

Ten uscat

L’Oréal Paris True Match Perfect Accord Parfait – 53 lei

Cel mai bun fond de ten pentru iarna asta - Fond de ten L'Oréal Paris True Match Perfect Accord Parfait
Cel mai bun fond de ten pentru iarna asta – Fond de ten L’Oréal Paris True Match Perfect Accord Parfait

Fondul de ten L’Oreal Paris True Match omogenizează nuanța tenului și-i acoperă toate micile defecte. Uită de stratificarea fondului de ten. Un singur strat este suficient pentru o acoperire perfectă. Fondul de ten are un aspect natural, rezistă întreaga zi și nu se transferă. Ingredientele naturale au efecte deosebit de pozitive asupra tenului. Efecte: textură foarte fină; formulă non-grasă; o bună acoperire; netezește; se adaptează la culoarea și la textura pielii; hidratează.

Compoziție: un amestec de 3 uleiuri ușoare care asigură tenului o suprafață non-grasă; uleiurile sunt absorbite în mod diferit, pentru a putea personaliza acoperirea perfectă pentru tine.

Ten mixt

Deborah Milano 24Ore Care Perfection

Cel mai bun fond de ten pentru iarna asta - Fond de ten Deborah Milano 24Ore Care Perfection
Cel mai bun fond de ten pentru iarna asta – Fond de ten Deborah Milano 24Ore Care Perfection

Fondul de ten Deborah Milano 24Ore Care Perfection uniformizează nuanța pielii, acoperind micile imperfecțiuni. Caracteristici: minimizează porii; efect matifiant pentru ten; hidratează; produsul este hipoalergenic.

Citește și: Machiaj în funcție de culoarea ochilor

Sursă: www.glamour.ro ; www.andreearaicu.ro