Beauty

Cel mai bun fond de ten pentru ten uscat! Te scapă de orice probleme

adelina.duinea
January 8, 2019 11:48 AM

Fondul de ten este, întâi de toate, baza unui machiaj reușit. Ales în funcție de caracteristicile pielii/tenului și aplicat corect, un fond de ten de calitate va da senzația de prospețime și naturalețe. Uneori, fondul de ten poate fi atât de discret, încât să nici nu se observe că îl porți.

Citește și: Cele mai reușite coafuri și machiaje, la Globurile de Aur 2019

Cel mai bun fond de ten pentru ten uscat! Te scapă de orice probleme

Ca rezultat al mulțimii de game, culori și texturi existente pe piață, este dificil să identifici fondul de ten potrivit pentru tine. Acesta nu numai că trebuie să acopere micile imperfecțiuni, cum ar fi roșeața, petele sau acneea, ci să fie și adaptat tipului de piele. Iată câteva caracteristici de care este bine să ții cont în momentul alegerii unui fond de ten:

Tipul de ten

Primul și cel mai important adaptează produsul tipului tău de ten. Există atât de multe cosmetice create special pentru diversele tipuri de piele, încât este imposibil să nu găsești unul potrivit pentru tine. Pentru asta, trebuie să știi în ce categorie se încadrează tenul tau. Este el normal, uscat, gras, mixt sau simplu? După ce ai descoperit, căutarea unui fond de ten va fi floare la ureche.

Citește și: Rutina de beauty a franțuzoaicelor – Care este secretul lor

Nuanța fondului de ten

Fondul de ten ales într-o nuanță greșită va arăta exact ca o masca. Nu sunt de dorit însă nici nuanțele prea deschise. Încearcă produsul în zona gâtului, la lumină naturală și nu vei da greș.

Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place 

Cel mai bun fond de ten pentru ten uscat ESTEE LAUDER Double Wear Stay-In-Place Makeup SPF10

După cum spune și descrierea sa, Double Wear îți asigură un ten perfect și o piele proaspătă pe tot parcursul zilei. Asta datorită formulei sale fără transfer, cu rezistență mare și SPF 10. Acest fond de ten cu stabilitate de lungă durată și rezistent la transfer, îți ofera un ten perfect în toate situațiile. Se aplică ușor și rămâne plăcut la purtare pe tot parcursul zilei, indiferent de condițiile meteo.

L’Oréal Paris Infallible

Cel mai bun fond de ten pentru ten uscat Bourjois Healthy Mix Serum

Fondul de ten de lungă durată L’Oreal Paris Infallible are performanțe bune în ceea ce privește acoperirea imperfecțiunilor tenului, pentru până la 24 de ore!

Datorită conținutului ridicat de pigmenți, fondul de ten camuflează petele nedorite și semnele de oboseală. Simultan, hidratează și face ca tenul tău să radieze de prospețime. Dă o impresie naturală, fără un look de mască.

Citește și: Cum alegi măsura potrivită pentru sutien

Bourjois Healthy Mix Serum

Cel mai bun fond de ten pentru ten uscat L’Oréal Paris Infallible

Înviorează-ți tenul și dă-i energie. Fondul de ten lichid, pentru iluminare instantanee, Bourjois Healthy Mix Serum acoperă imperfecțiunile tenului și înlătură semnele de oboseală.

Sursă: www.clovis.ro