News

(P) Cel mai bun service pentru BMW in zona Filaret pentru masina dumneavoastra!

andreea.voicu
November 25, 2021 18:32 PM

În mod sigur, nu ne-am putea lipsi de mașini având în vedere societatea modernă în care trăim și cât de mare este nevoie de mobilitate. Indiferent că folosim mașina pentru a merge la job, pentru cumpărături sau pentru plimbări și vacanțe, aceasta este indispensabilă pentru viața de zi cu zi.

Pentru cei mai mulți dintre posesorii de autoturisme, mașina personală pur și simplu face parte din familie. Depindem extrem de mult de mașini în viața de zi cu zi, și fie că discutăm despre o pasiune sau pur și simplu folosim mașină doar pentru a ne rezolva treburile, este esențial să ne păstrăm autoturismul într-o stare cât mai bună, astfel încât acesta să ne poată transporta oriunde și oricând, indiferent de distanță, în deplină siguranță.

Vestea bună este că nu este atât de greu să aveți grijă de propria mașină, și odată ce ați luat la cunoștință câteva reguli de bază de întreținere, lucrurile vor fi foarte simple. Respectarea acestor reguli vă poate menține mașina într-o stare bună de funcționare, prelungind astfel durata sa de viață. Deși poate fi tentant să încercați tot felul de trucuri văzute pe internet, este mai bine să rămâneți la un program simplu de întreținere pentru mașina dumneavoastră, un program care să respecte indicațiile date de producător.

Un aspect foarte important de care trebuie să țineți cont, se refera la faptul că, trebuie să verificați și să schimbați uleiul la intervale regulate. Acesta este poate cel mai important mod prin care vă puteți menține motorul într-o stare buna de funcționare, fără probleme pentru o lungă perioadă de timp. Verificând nivelurile de ulei cel puțin o dată pe lună, veți ști cât de mult ulei folosește mașina dumneavoastră, dacă este cazul, și vă va ajuta să detectați potențialele probleme înainte că acestea să se agraveze și să se multiplice.

Uleiul trebuie schimbat în funcție de specificațiile date de producător pentru fiecare mașină în parte. În general, se recomandă înlocuirea uleiului din motor împreună cu filtrul de ulei, la fiecare 10.000 km sau un an. În acest fel, vă puteți menține motorul cât mai sănătos, prelungindu-i durata de viață, eliminând și posibilitatea ca alte defecțiuni să apară.

Indiferent de programul de întreținere pe care alegeți să îl urmați, există mulți factori care ar trebui luați în considerare. De exemplu, dacă conduceți mult cu opriri și plecări frecvente de pe loc, dacă aveți mașina în ralanti mult sau conduceți pe vreme extremă, este posibil să fie necesar să schimbați uleiul mai des. De asemenea, este important să ne amintim că fiecare mașînă este diferită și are nevoi diferite. Când decideți cât de des să vă schimbați uleiul și ce tip de ulei să utilizați, este întotdeauna cel mai bine să vedeți ce recomandă producătorul auto și să apelai la un service profesional.

Fie că discutăm despre intervenții la sistemul de frânare, intervenții la sistemul de răcire al motorului, la sistemul electric și de iluminare și așa mai departe, tot ce trebuie să faceți este să apelați la un service autorizat. Ideal este să găsiți un service care este specializat pe un anumit brand auto, astfel încât să puteți avea garanția 100% a unei lucrări de cea mai bună calitate, precum service BMW Filaret.

Acest service dedicat brand-ului BMW, este un service autorizat R.A.R. și oferă servicii de cea mai bună calitate.

BMW este un brand foarte iubit și apreciat peste tot în lume, fiind o marca auto recunoscută pentru fiabilitate și pentru trăinicia modelelor lansate de-a lungul timpului. Cel mai bun exemplu este reprezentat de modelele poreclite Ursuleț și Pisicuță, adică e30 și respectiv e36, modele care încă sunt răspândite pe străzile din lume, fiind regăsit în special în posesia unor adevărați pasionați auto, care le-au conservat și restaurat că la carte sau modificat după bunul plac.

În momentul în care apelați la un service auto pentru a efectua diverse reparații la propria mașină, trebuie să știți că o faceți în primul rand pentru siguranță dumneavoastră. Deși în primă fază poate părea o cheltuială destul de mare, atât pentru piese cât și pentru manoperă, este important să știți că ați apelat la ajutorul unui mecanic profesionist. Doar cineva care cunoastre bine meseria, are posibilitatea de a lucra în cele mai bune condiții. În plus, dacă veți apela la un service autorizat, veți primi garanție pe lucrare, ceea ce inseana că, în cazul în care se întâmplă ceva cu mașina în urma acelei intervenții, service-ul sau distribuitorul piese respective vă raspunde. Da, este esențial să apelați la un service autorizat și să încercați să frecventați pe cât de mult posibil, garajele improvizate în curțile oamenilor sau în spatele blocurilor.

Fie că utilizați mașină doar în oraș sau o folosiți pentru a merge la drum întins, zilnic sau periodic, este foarte important că starea tehnică să fie una cât mai bună atât pentru siguranța dumneavoastră cât și pentru siguranța altor participanți ai traficului.

În cazul în care urmează să apelați la un service, apelați la cei mai buni în domeniu, astfel încât să puteți avea garanția unei lucrări bine făcute. Indiferent că doriți să faceți un simplu schimb de ulei sau este necesară o lucrare de mare anvergură precum schimbarea distribuției, a frânelor sau o lucrare pe partea de articulații, veți putea dormii liniștiți noaptea știind că desi ați plătit o anumită sumă de bani, ați ales varianta cea mai sigură și durabilă.