Fashion

Cel mai neobișnuit trend pentru 2021 propus chiar de casele de modă

iulia.statie
March 4, 2021 16:44 PM

Există o linie neclară între a avea o ținută elegantă sau scandaloasă. Casele de modă nu se tem să caute mereu piese noi, în timp ce condimentează totul cu elemente futuriste, retro, sau ambele în același timp. Multe s-au schimbat în industria modei, dar nu doar pandemia a adus noi reglementări.

Pe aceeasi temaColecțiile RTW FW 21/22: Fendi, Carolina Herrera și Roberto Cavalli

Ce piese au cucerit creatorii de modă

Să luăm rochiile, spre exemplu. Deși sunt piese clasice, acestea au fost reinterpretate până la refuz, iar în viziunea designerilor de la Viktor & Rolf, ele sunt voluminoase, pline de materiale, uneori în forme destul de neclare. La Dior, în schimb, doza de glamour este puternică și putem să ne imaginăm de fiecare dată că aceste piese pot fi purtate cu succes pe covorul roșu sau expuse într-un muzeu, Grazia Maria Chiuri având tendința să prezinte creații spectaculoase.

Cu acestea fiind spuse, avem o nouă tendință ce bucură creatorii de modă. Dresurile colorate sunt considerate a fi piese IT din anii 2000, pe lângă pantalonii din denim cu talie joasă, eșarfele cu imprimeu de craniu și rochiile purtate peste colanți.

Cum moda se reinventează și tendințele se întorc, se pare că de data aceasta designerii și-au găsit inspirația în aceste dresuri. Colorate, cu imprimeuri inedite, iar uneori fiind unite cu încălțămintea, acestea au fost văzute peste tot în noile colecții, iar noi putem să spunem că acest trend este neobișnuit și tentant, în același timp.

Cel mai îndrăzneț trend pentru 2021, văzut în ultimele colecții ale caselor de modă

Se simte nevoia de o reîntoarcere privind ținutele colorate, așa că dresurile îndrăznețe poate reprezintă piesele perfecte pentru a scoate o ținută din anonimat. Extravagante, dar modeste în același timp, putem să spunem că toată lumea este tentată să încerce aceste creații ce transmit semnale mixte în lumea modei.

La Emilio Pucci, s-a pus accentul pe sensibilitate, de aceea dresurile apar alături de rochii diafane, în mare parte transparente. Marine Serre deja ne-a obișnuit cu aceste piese, în print-ul ce a făcut acest brand cunoscut. Prabal Gurung, în schimb, a mizat pe buline și pe print-uri florale, jucându-se cu acest trend într-un stil extrem de chic, adăugând pe alocuri elemente vintage.

Christian Cowan, pe de altă parte, a venit cu propuneri glittery, senzuale, lăsând să se vadă ideea de reîntoarece a pieselor îndrăznețe, o dorință pe care multe persoane pot să o aibă după pandemie. Și la Prada am văzut aceste creații, în combinații destul de neobișnuite. Urmărește galeria foto pentru a vedea propunerile brand-urilor!