Fashion

Cel mai nou trend în materie de ochelari de soare propus de vedete

ioana pana
October 22, 2019 07:00 AM

Cel mai nou trend în materie de ochelari de soare propus de vedete este de fapt o reminescență a tendințelor secolului trecut. 

Pe aceeasi temaBalenciaga lansează ochelarii de soare cu leduri. Noul accesoriu must-have al acestui sezon

Ochelarii de soare „Jaye” semnați de brandul Oliver Peoples este cel mai nou item must-have din colecția de accesorii a vedetelor. Celebrități asemenea lui Hailey Baldwin, Karlie Kloss și Timothée Chamelet au fost surprinse purtând în mod repetat această pereche de ochelari.

Un accesoriu statement: prin modelul delicat, cu ramă dreptunghiulară, ochelarii de soare aduc aminte de estetica propusă de Brigitte Bardot în anii ‘60, fiind fuziunea perfectă între masculin și feminin, între clasic și actual.

Cel mai nou trend în materie de ochelari de soare propus de vedete

Karlie Kloss a fost prima vedetă care a abordat această piesă, purtând-o în numeroase combinații, de la outfit-uri sport, alcătuite din colanți și un T-shirt alb, până la un ansamblu elegant monocrom, într-o nuanță de albastru vibrant.

Karlie Kloss

 

Timothée Chamelet a ales să poarte ochelarii „Jaye” într-o combinație relaxată, stilul effortless fiind definitoriu pentru aparițiile sale de zi cu zi. Chiar și așa, Chamelet are un drum încet, dar sigur, către titulatura de cel mai cool fashion-icon masculin al Generației Z.

Timothée Chamelet

În final, Hailey Bieber a încadrat ochelarii de soare într-o ținută foarte fresh, de actualitate, specifică semnăturii sale stilistice. Modelul a purtat o pereche de pantaloni largi pe lungimea piciorului Mm6 Maison Martin Margiela, o borsetă Louis Vuitton, iar drept încălțări- o pereche de sneakers Nike Air Force 1.

Hailey Bieber

Versatilitatea acestor ochelari de soare a fost demonstrată prin largul spectru de ținute în care pot fi plasați. Iar după sezoane și sezoane în care în lumina reflectoarelor au fost doar ochelarii cu forme care mai de care mai bizare, modelul „Jaye” semnat Oliver Peoples poate fi chiar o gură de aer proaspăt.