Beauty

Cel mai popular trend în materie de manichiură în acest sezon

iulia.statie
November 20, 2020 14:04 PM

Manichiura french a fost popularizată în 1970 de către Jeff Pink și a devenit rapid cel mai important trend din acest domeniu. Totuși, până la finalul anilor 1990, această tendință devenea ușor depășită.

Pe aceeasi temaManichiura french. Modele și idei inspirate

De ce manichiură ne îndrăgostim în acest sezon

Totuși, în 2019, am văzut revenirea trend-ului datorită unor modele de top internaționale, cum ar fi Lily Rose Depp și Bella Hadid, ce sunt cunoscute pentru simplitatea pe care o abordează atât în ținute, cât și în look-urile de beauty, așa că nu este de mirare că acestea au ales manichiura french ca fiind preferata lor. Acum, în 2020, tendința evoluează, căci renunțăm la unghiile lungi și optăm pentru cele scurte și extrem de elegante.

Linia albă tradițională devine mai discretă și mai subțire, iar această versiune minimalistă chic modernizează manichiura și se potrivește mânușă cu un alt trend în beauty extrem de apreciat în ultimii ani, adică machiajul ce pare a fi extrem de natural, fără a adăuga zeci de produse și a ne încărca tenul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

Ar trebui să spunem mai multe pentru a te convinge să încerci această manichiură extrem de simplă? Atunci când vine vorba de unghiile noastre, există inspirație din plin, așa că de multe ori tindem să încercăm foarte multe trend-uri, modele, nuanțe, fără a ține seama de ce a adus în principal manichiura în atenția tuturor: simplitate, eleganță și rafinament.

Nu doar că le vei da unghiilor tale o clipă de răgaz de la toate tendințele încercate în ultimul an, dar, așa te vei asigura că manichiura ți se va potrivi la orice ținută o alegi, fie ea pentru un eveniment, birou, sau chiar pentru sărbătorile de Crăciun. În plus, deși modelele internaționale pot să își aleagă orice alt tip de manichiură, acestea mizează mereu pe unghii curate și simple pentru a nu le încărca, la fel cum procedează și machiajul, iar toate știm că trend-urile cât mai naturale în materie de beauty sunt IT acum.