News

Cel mai sexy bărbat din anul 2020 este Michael B. Jordan

iulia.statie
November 18, 2020 14:29 PM

Revista People a dezvăluit cine este cel mai sexy bărbat din anul 2020, iar titlul râvnit i-a revenit lui Michael B. Jordan, pe care toți l-am putut urmări în pelicula ‚Black Panther’.

Pe aceeasi temaA te vopsi sau nu? Ce vedete au părul roșcat natural

Michael B. Jordan, desemnat cel mai sexy bărbat din anul 2020

De la apariția sa în 2015 în ‚Creed’ până la portretizarea personajului Erik Killmonger în 2018 în ‚Black Panther’, Michael B. Jordan continuă să își lase amprenta în întreaga lume prin talentul său actoricesc, însă, recunoaște că niciodată nu credea că o să obțină acest titlu.

„Este o senzație bună. Știi, toată lumea făcea glume de genul: ‚Mike, acesta este probabil singurul lucru pe care nu îl vei obține.’ Este bine să faci parte din club.”, a dezvăluit el pentru publicația People.

Compania sa, Outlier Society Productions, a fost prima ce a adoptat un proiect ce le impune regizorilor să includă o echipă mult mai diversă, acesta fiind implicat atât în alegerile din acest an, cât și în mișcarea Black Lives Matter. Crescut în Newmark, de către părinții săi, Donna și Michael A., împreună cu fratele său, Khalid și sora lui, Jamila, Jordan dezvăluie că întreaga familie a avut în rol de jucat în ceea ce este el astăzi.

Ce spune starul despre premiu

„Mama și tatăl meu s-au sacrificat foarte mult pentru a îmi asigura sora, fratele și pe mine. Sunt recunoscător. Sincer, parcă toți au avut un astfel de impact asupra mea și asupra a cine sunt și cum abordez fiecare zi. Fără asta, o mulțume de lucruri despre mine nu ar fi la fel. Deci, totul se întoarce la fundație. Sunt foarte recunoscător pentru acest lucru.”, spune actorul.

Fanii săi sunt foarte încântați cu privire la noul titlu, iar familia sa nu își mai încape în piele de bucurie: „Când bunica mea era în viață, ea colecționa (revista People), iar mama mea o citește mult, la fel și mătușile mele. Acest număr va însemna cu siguranță ceva special pentru ele.” Revista People a oferit această distincție în ultimii ani mai multor staruri, printre care Idris Elba, John Legend, Dwayne Johnson, Adam Levine, Channing Tatum, Chris Hemsworth și David Beckham.