News

Cele 5 reguli bizare pe care trebuie să le respecte Meghan Markle după ce naște!

irina.letitia
January 19, 2019 18:39 PM

Să faci parte dintr-o familie regală pare un vis frumos, însă acest statut aduce cu sine și o serie de obligații și restricții, undele dintre ele neobișnuite în zilele noastre!

Meghan Markle nu face excepție și odată cu titlul de ducesă, trebuie să se supună tradiției regale. Ducesa, însărcinată în ultimul trimestru, urmează să aducă pe lume un moștenitor regal în primăvară. O parte din obiceiurile specifice nașterii sunt deja stabilite de curtea regală, ca urmare a tradiției, iar ducesa trebuie să le respecte.

Cele 5 reguli bizare pe care trebuie să le respecte Meghan Markle după ce naște!

 

Iată care sunt acestea:

  • cuplul nu dezvăluie sexul bebelușului! Nici măcar părinții nu află acest detaliu până la nașterea micuțului

 

  • regina este prima care trebuie anunțată că s-a născut copilul . Si prințul William a procedat la fel la nașterile celor 3 copii ai săi, sunând-o personal pe regină pentru a face anunțul!

 

  • nu va avea partea de un babyshower! Deși nu este interzis de protocolul regal, este puțin probabil ca Meghan să organizeze o astfel de petrecere în cinstea copilului său, potrivit express.co.uk

 

  • copilul va fi înfășat într-o păturică tricotată, realizată de o firmă originară din Anglia

 

  • Ducesa va trebui să își numească fiul sau fiica după numele altor membrii ai familiei regale, ca un tribut adus acestora din urmă!  cei 3 copii ai cuplului Kate Middleton și prințul Harry poartă deja nume cu o însemnătate specială și este foarte probabil ca și Meghan să aleagă un nume deosebit, cu trimitere la rudele regale!