Fashion

Cele mai bine îmbrăcate personaje din seriale

Verdict.ro
July 19, 2021 13:00 PM

Nu sunt rușinată să dezvălui că acum, mai mult ca niciodată, sunt mereu în fața televizorului, urmărind fel de fel de filme și seriale. De la Sex and the City la Gossip Girl, sunt o grămadă de seriale pe care le-am reluat, dar și unele noi pe care abia aștept să le văd.

Pe aceeasi temaCarrie Bradshaw: style icon-ul care a traversat timpul

Majoritatea oamenilor se uită la Netflix și HBO cum niciodată nu au făcut-o, iar acum, dacă vorbim despre modă, de ce să nu combinăm două mari pasiuni?

Există mai multe personaje ce se bucură de o garderobă uriașă și ne influențează stilul de zi cu zi. Așa că de ce să nu ne pregătim garderoba pe baza alegerilor acestor femei extrem de urmărite?

Vilanelle – Killing Eve

Molly Godard era deja urmărită în industria modei, însă când Jodie Comer (Villanelle) a apărut purtând această superbă creație din tulle roz, toată lumea a devenit brusc obsedată de stilul său dar și de creațiile designerului.

Olivia Pope – Scandal

Olivia poartă multe piese albe, un lucru ciudat pentru o femeie ce există pe baza popcorn-ului și vinului roșu. Nu sunt sigură că am văzut-o bând apă vreodată. Deși garderoba ei prinde nuanțe închise spre finalul serialului, la început aceasta este îndrăgostită de culori deschise, iar piesele cheie sunt paltoanele albe.

Carrie Bradshaw – Sex and the City

Știm că poate există fane ce au adorat garderoba celorlalte personaje, însă pentru mine nimeni nu s-a îmbrăcat așa de bine așa cum a făcut-o Carrie. Bradshaw a știut cum să combine piese cuminți, clasice, cu unele inedite, spectaculoase. Mai mult, m-a cucerit faptul că este cameleonică și nu o pot încadra într-un singur stil, căci nu știam cum va apărea în viitorul episod.

Buffy Summers – Buffy the Vampire Slayer

Nu știu cine poate să spună că nu a văzut Buffy, însă personajul ne-a cucerit inimile atunci când vine vorba despre ținute de piele, cu influențe rock sau punk.

Jessica Pearson – Suits

Poate Meghan Markle știe cum să poarte o fustă creion, dar adevăratul star al show-ului este Jessica Pearson. Adorând rochiile cu linii clasice, corporate, de obicei gri, albe sau negre, aceasta a dezvăluit o atenție la detalii absolut uimitoare.