Fashion

Cele mai bine îmbrăcate vedete ale săptămânii trecute

adelina.duinea
April 15, 2019 16:52 PM

Săptămână de săptămână, fie că vorbim despre evenimente formale sau despre simple ieșiri cu prietenii în oraș, vedetele de la Hollywood se întrec în ținute care mai de care mai spectaculoase.

Cu gusturi diametral opuse, culori aprinse, materiale sofisticate și croiuri complexe, actrițele și cântărețele de peste hotare ne impresionează cu alegerile lor vestimentare.

De la rochii lungi, florale, la costume masculine, evenimentele la care se premiază excelența în muzică sau în cinematografie reunesc unele dintre cele mai răvășitoare apariții vestimentare.

Citește și: Kim Kardashian, ținute spectaculoase la deschiderea expoziției create în onoarea designerului Thierry Mugler

Pentru a ține pasul cu tendințele dictate de marile case de modă, plănuim să aducem în fața voastră, în fiecare zi de luni, cele mai reușite outfituri ale săptămânii anterioare.

Sexy sau cuminți, elegante sau îndrăznețe, celebritățile de la Hollywood nu încetează niciodată să ne ofere lecții de stil cu fiecare apariție în public. Iată selecțiile săptămânii care tocmai a trecut.

Cele mai bine îmbrăcate vedete ale săptămânii trecute

Actrița Bella Thorne la marea deschidere a Hotelului Moxy din New York. Bella Thorne poartă o superbă salopetă roșie din mătase, accesorizată cu o pereche de sandale în aceeași nuanță.
Actrița Bella Thorne la marea deschidere a Hotelului Moxy din New York

Bella Thorne poartă o superbă salopetă roșie dintr-un material fluid, accesorizată cu o pereche de sandale cu platformă, din catifea, în aceeași nuanță. În ceea ce privește bijuteriile, Bella a optat pentru mai multe lănțișoare argintii și o brățară strălucitoare.

Actrița Lily Collins la premiera filmului „Les Miserables” din New York. Lily poartă o rochie mini, într-o nuanță de bleu pastelat, foarte asemănătoare unei cămăși de noapte.
Actrița Lily Collins la premiera filmului „Les Miserables” din New York.

Lily poartă o rochie mini, într-o nuanță de bleu pastelat, foarte asemănătoare unei cămăși de noapte. Lookul l-a completat cu o pereche de pantofi stiletto cu aplicații aurii.

Alexina Graham, nou îngeraș Victoria's Secret la premiile DVF. Modelul poartă un costum albastru foarte elegant și tototdată comod, la care a asortat o pereche de sandale negre.
Alexina Graham, nou îngeraș Victoria’s Secret la premiile DVF.

Modelul poartă un costum albastru foarte elegant și tototdată comod, la care a asortat o pereche de sandale negre. Nuanța costumul se asortează perfect nuanței părului, fardul ochilor este de asemenea albastru.

Lucy Boynton la prânzul Clash de Cartier din Paris. Lucy poartă o rochie feminină într-o nuanță de lila, croită în stil victorian.
Lucy Boynton la prânzul Clash de Cartier din Paris.

Lucy poartă o rochie feminină într-o nuanță de lila, croită în stil victorian, și o pereche de sandale argintii cu toc. Make-up-ul este puternic legat de rochie, fardul ochilor având aceeași nuanță. Părul bălai este prins într-un cos lejer la spate.

Scarlett Johansson  la un eveniment organizat în Marea Britanie cu ocazia lansării filmului „Avengers Endgame”. Scarlett a purtat o salopetă neagră foarte îndrăzneață.
Scarlett Johansson la un eveniment organizat în Marea Britanie cu ocazia lansării filmului „Avengers Endgame”.

Scarlett a purtat o salopetă neagră foarte îndrăzneață, asemănătoare unui costum masculin destructurat, la care a asortat o pereche de stilettos în aceeași nuanță. Machiajul este unul simplu, dar de efect datărită buzelor vișinii. Nu are multe bijuterii, ci doar o pereche de cercei și o brățară aurie. Părul este coafat simplu, într-un coc la baza gâtului.