Fashion

Cele mai bune apariții ale vedetelor la premiile VMA

iulia.statie
August 30, 2020 18:15 PM

Premiile MTV Video Music Awards poate că nu sunt premiile Oscar, însă, de-a lungul timpului, am putut vedea multe ținute spectaculoase pe covorul roșu, de la look-uri perfecte pentru cupluri, la outfit-uri formate din costume de baie și rochii cu decupaje fanteziste.

Pe aceeasi temaMachiajul pentru rochia neagră

Premiile VMA: cele mai bune apariții ale celebrităților

Nu doar că la evenimentele de pe covorul roșu putem observa cele mai inedite, spectaculoase sau nereușite ținute ale vedetelor, dar, acestea reprezintă de ani de zile cele mai prielnice locuri pentru a vedea evoluția stilului vestimentar al celebrităților noastre favorite.

Servind ca locuri unde excentricul este la el acasă, în ultima vreme am fost lipsiți de evenimentele de pe covorul roșu, ținând cont de regulile de distanțare impuse din cauza pandemiei. Totuși, putem să ne amintim de cele mai bune apariții ale vedetelor:

Madonna

În 1984, cântăreața apărea în una dintre cele mai iconice ținute ale sale. Cu o fustă înfoiată, o bustieră dantelată ce și acum se poartă, ba chiar este una dintre piesele momentului, mânuși asortate și o curea pe care scria ‘Boy Toy’, Madonna era Carrie Bradshaw a anilor 1980.

Courtney Love și Kurt Cobain

Ținând cont că este printre ultimele evenimente la care au apărut împreună, aceștia au decis să o ia și pe fiica lor, Frances Bean, la premiile VMA din 1993. Courtney a optat pentru un look glam, inspirat de Marilyn Monroe, iar Kurt pentru o ținută casual cu accente rock.

Cindy Crawford

Mereu ținutele modelelor au fost extrem de îndrăznețe atunci când a venit vorba de ținutele de pe covorul roșu. În 1992, Cindy opta pentru un look stil bondage, o ținută ce nu ne miră dacă stăm să ne gândim la ce outfit-uri prezentau fetele IT pe atunci.

Christina Aguilera

În 2006, Christina alegea un look în stilul Old Hollywood, o rochie glamuroasă, combinată cu o coafură vintage.

Hailey Baldwin

În stilul Christinei, Hailey apărea în 2017 într-o salopetă transparentă, bijuterie, prezentând astfel o ținută extrem de senzuală, dar și glamuroasă în același timp.

Gigi și Bella Hadid

În 2019, surorile Hadid prezentau unele dintre cele mai bune ținute ale lor aduse în fața noastră. Coordonându-și foarte bine stilul vestimentar, Gigi și Bella alegeau piese nude, rafinate.

Urmărește galeria foto pentru a vedea mai multe ținute de la premiile VMA!