Fashion

Cele mai bune culori pentru garderoba ta de primăvară

Camelia
March 30, 2023 11:05 AM

Deși pandemia de coronavirus a transformat complet industria modei, iar prezentările s-au mutat pentru o perioadă în mediul online, atât iubitoarele de modă, cât și brand-urile, nu s-au temut pentru a dezvălui cât mai multe tendințe pentru sezonul călduros.

Pe aceeasi temaActrițe ce au portretizat editori. Cele mai interesante personaje

În timp ce primăvara și-a intrat în drepturi, îmbrățișăm o stilistică mult mai optimistă atunci când vine vorba despre garderoba noastră, iar culorile tari, dar și cele pastelate, sunt acum preferate de toată lumea.

Există deja câteva preferințe atunci când vorbim de nuanțele potrivite pentru această primăvară, căci este timpul să ne orientăm spre ținute mai vesele și să uităm de bej și de look-urile compuse din piese din tricot.

Colorblocking

Într-o perioadă în care piesele simple și clasice contează mai mult ca oricând, stilul minimalist a avut parte de câteva schimbări pe podiumurile de modă. Tendința de colorblocking a fost extrem de populară, dar, de data aceasta, în loc să combinăm două culori tari, putem opta pentru o nuanță vie și una pastelată pentru o ținută colorată, veselă și jucăușă.

Roșu

Nu ne miră faptul că nuanțele de roșu sunt și ele preferate în acest sezon în care lumea se trezește la viață. Acest microtrend merge extrem de bine pe piese unice, cu un design nonconformist, dar în același timp elegant, pentru a uita de lejeritatea de care am fost curprinși în ultimul an. Pentru o ținută ce poate fi ușor digerată, combină totul cu nuanțe nude sau cu diferite elemente albe.

Portocaliu

Culorile calde revin puternic în tendințe, fie că este vorba despre doar o piesă în aceste nuanțe puternice sau de colorblocking. Dacă îți dorești ultimul trend menționat, adaugă piese roz, însă, dacă nu vrei să exagerezi, alege maro, nuanțe stinse de verde sau camel.

Roz

Rozul se menține în tendințe de ceva timp, ținând cont că anumite costume în această nuanță puternică au tot fost văzute în garderoba iubitoarelor de modă din toată lumea. Ținutele roz din cap până în picioare vor fi preferate, așa că universul la care visa Reese Witherspoon în ‚Legally Blonde’ va deveni realitate. În plus, această culoare este perfectă pentru vacanțele în locuri însorite.

Alb

Chiar dacă majoritatea tendințelor migrează spre culori puternice, albul este perfect pentru look-urile diafane. Gândește-te la ținute all white și investește în piese versatile, ce pot rămâne în garderoba ta timp de mulți ani, cum ar fi cămășile, sacourile și fustele midi.

Pastel

Cum îți construiești o garderobă minimalistă? Adaugă puțină culoare la piesele negre, gri, maro sau albe. Nu doar că nuanțele pastelate merg și într-o formulă extrem de elegantă, dar acestea te vor scoate din impas atunci când simți nevoia de o ținută veselă, dar nu vrei să optezi pentru ceva nonconformist.