Fashion

Cele mai bune ținute ale lui Carmen Iohannis din 2014 până în prezent

iulia.statie
November 26, 2019 14:29 PM

Criticată pentru lungimea fustei sau admirată pentru alegerile vestimentare, Carmen Iohannis nu a lăsat pe nimeni indiferent în cei cinci ani de mandat ai soțului ei. Carmen Iohannis are un stil aparte, elegant dar și îndrăzneț, iar povestea hainelor ei va continua pentru încă cinci ani.

Pe aceeasi temaCarmen Iohannis, nouă gafă vestimentară? Cum s-a prezentat Prima Doamnă a României la slujbă în Sibiu

La 59 de ani, Prima Doamnă are o siluetă de invidiat pe care o menține datorită orelor de tenis de câmp. Înainte ca moda în rândul soțiilor de președinți să fie reformată de Macron, Carmen Iohannis a avut câteva alegeri vestimentare ce au fost foarte discutate.

De ținutele lui Carmen s-a ocupat Alexandru Ciucu. Look-urile Primei Doamne de la Vatican ori de la vizita Spaniei sunt făcute de acesta.

„Ţinutele pe care le creez doamnei Iohannis sunt îndeajuns de lungi cât să fie decente şi îndeajuns de scurte ca să nască interesul presei”, declara acesta acum ceva vreme.

Carmen Iohannis a lucrat puțin și cu Stephan Pelger, la începutul mandatului soțului.

”Este o doamnă foarte drăguţă, foarte simpatică, este o femeie absolut cu picioarele pe pământ, nu are fiţe deloc. Are însă nişte fixuri pe care nu i le poate schimba nimeni, dar cred că, până acum, ea a făcut cea mai bună imagine României dintre primele doamne pe care le-am avut.”, declara acesta.

„Fusta prea scurtă, da, dar în unele cazuri, când iese în particular, chiar dacă este fotografiată, fusta poate fi şi exagerat de scurtă. Când însă este într-o întâlnire oficială, atunci de multe ori a avut ţinute foarte frumoase, uneori poate mi-aş fi dorit un pic mai elegant, mai rafinat, dar, per total, mie mi-a plăcut”, a spus Stepha Pelger în 2015.

De asemenea, și Eli Lăslean a declarat că dimensiunile lui Carmen Iohannis sunt de admirat.

„Să știți că are o siluetă de invidiat. Are cam 68 de centimetri în talie. Este o persoană extrem de ateltică, are un corp frumos, dar dincolo de asta, este un suflet absolut fascinant.”, a declarat Eli Lăslean.

Cele mai bune ținute ale lui Carmen Iohannis din 2014 până în prezent

Una dintre cele mai controversate apariții a fost aceea de la depunerea jurământului din 2014. Aceasta a oferit o pată de culoare la Cotroceni, însă admiratorii și criticii s-au împărțit în două tabere. Mulți au remarcat că rochia era mai scurtă decât o cerea protocolul, iar alții au fost foarte fericiți pentru alegerea îndrăzneață făcută.

Carmen Iohannis alături de Regina Letizia a Spaniei

În 2015, Carmen Iohannis și soțul ei au fost într-o vizită oficială în Spania, la invitația Regelui Felipe al VI-lea și a Reginei Letizia. Aflată lângă una dintre cele mai rafinate femei din toată lumea, Carmen a strălucit. Este de ajuns să spunem că amândouă au arătat perfect.

Rochia din brocard a fost creată de Alexandru Ciucu, iar sandalele „reciclate” semnate Salvatore Ferragamo au fost alegerea perfectă, mai ales că Regina Letizia alege să poarte frecvent ținute reciclate.

Regina Letizia a Spaniei și Carmen Iohannis

Carmen Iohannis alături de Melania Trump

În 2017, la întâlnirea de la New York cu președintele Trump și Melania Trump, Carmen a mizat pe o rochie albastră, pusă în valoare de contrastul cromatic creat cu pantofii într-o nuanță roz pal.

Donald Trump și Melania Trump alături de Carmen Iohannis și Klaus Iohannis

Carmen Iohannis, apariție fără cusur la petrecerea aniversară a Prințului Charles

În 2018, Carmen și Klaus Iohannis au participat la banchetul realizat cu ocazia petrecerii aniversare a Prințului Charles. Aceasta a avut o apariție fără de cusur, purtând o rochie roșie, lungă, semnată Andreea Tincu.

Klaus Iohannis și Carmen Iohannis

Carmen Iohannis, alegere îndrăzneață în Italia

Tot în 2018, Carmen a purtat una dintre cele mai îndrăznețe alegeri vestimentare ale sale. Pentru vizita la sediul Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Italiei, soția președintelui a purtat o rochie cu volante, roz pal, acoperită cu un voal transparent cu buline negre. Deși o astfel de vizită impune o anumită conduită, Carmen a ales să riște.

Carmen Iohannis și Klaus Iohannis

 

Carmen Iohannis la întâlnirea cu Papa Francisc

În 2019, pentru întâlnirea cu Papa Francisc, de la București, Carmen Iohannis a avut tot o creație făcută de Eli Lăsnean. Soția președintelui a purtat o rochie vaporoasă, într-o nuanță bleu ciel.

„Este o eleganță discretă ce o și caracterizează pe prima doamnă.  Am pregătit din timp această ținută. Doamna Iohannis și-a dorit o culoare senină”, a declarat Eli Lăsnean pentru Click!.

Papa Francisc este insotit de Carmen Iohannis si de presedintele Klaus Iohannis