Fashion

Cele mai bune ținute ale vedetelor de pe timpul maternității

iulia.statie
September 13, 2020 10:30 AM

De la rochii fluide, inspirate din portul grecesc la outfit-uri mulate, vedetele clar știu cum să pună în valoare o burtică de gravidă. Acestea radiază și prezintă stilul care mai de care mai neobișnuite, alegând rochii specifice, glamuroase, atunci când vine vorba despre un eveniment pe covorul roșu.

Pe aceeasi temaColecţia Gucci Resort 2020 şi mesajele transmise de Alessandro Michele

Cele mai bune ținute ale vedetelor de pe timpul maternității

De la Meghan Markle, la Sarah Jessica Parker, Beyonce, Ciara și multe altele, cele mai iubite celebrități nu se tem din a-și pune în valoare burtica și a se lăuda cu faptul că urmează să își mărească familia, ba chiar unele aleg rochii transparente pentru a sărbători acest dar frumos.

Jennifer Lopez

Pe când era însărcinată cu gemenii Max și Emme în 2007, Jennifer a ales să strălucească în această rochie albă, semnată Versace.

Angelina Jolie

Când era însărcinată cu gemenii Knox și Vivienne, în 2008, Angelina a ajuns pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes alături de iubitul ei de pe atunci, Brad Pitt, purtând o rochie verde superbă semnată Max Azria Atelier.

Beyonce

Beyonce și-a bucurat fanii prin apariție sa de la MTV VMA din 2011, purtând o rochie Lanvin portocaliu aprins, anunțând așa sarcina pentru toată lumea.

Kim Kardashian

Kim Kardashian a purtat o rochie cu imprimeu floral pentru prima ei apariție la MET Gala din 2013, iar outfit-ul a fost răspunzător pentru foarte multe meme-uri de pe atunci.

Keira Knightley

Keira a ales să fie de o frumusețe diafană la premiile Oscar din 2015, purtând într-o rochie brodată Valentino Haute Couture.

Cardi B

Cardi B și-a făcut debutul la Met Gala în 2018, purtând o rochie semnată Moschino by Jeremy Scott, completându-și look-ul cu un accesoriu de păr statement, un chocker și o trenă dramatică.

Ciara

La afterparty-ul dat de Vanity Fair după premiile Oscar din 2020, Ciara a captat toate privirile printr-o creație glamuroasă și transparentă semnată Ralph & Russo.

Sarah Jessica Parker

La premiera sezonului 5 a serialului ‚Sex and the City’ din 2002, Sarah Jessica Parker a strălucit într-o rochie roz pudrat Narciso Rodriguez, accesorizată cu un mic buchet floral pe care cu siguranță Carrie Bradshaw l-ar fi adorat.

Urmărește galeria foto pentru a vedea cele mai frumoase ținute ale vedetelor de pe timpul maternității!