Fashion

Cele mai bune ținute ale vedetelor de street style din luna octombrie

iulia.statie
October 20, 2020 15:53 PM

Atunci când vine vorba despre ținutele de toamnă, avem inspirație din belșug, dar cel mai bine este să ne inspirăm de la vedete și să vedem cu ce propuneri noi vin acestea.

Pe aceeasi temaApariţii spectaculoase ale vedetelor la Super Bowl! Ce au purtat artişii pe scenă, anii trecuţi!

De la pantaloni din latex în culori tari, la ținute edgy, starurile noastre cuceresc moda street style și vin cu propuneri inedite, perfecte pentru orice ocazie. Fie că au ales look-uri casual sau outfit-uri de seară, acestea cu siguranță știu să prezintă un look perfect, chiar și când sunt surprinse de paparazzi.

Hailey Bieber

Modelul în vârstă de 23 de ani a decis să poarte o ținută formată doar din piese semnate Saint Laurent în timp ce a cinat cu soțul ei, Justin Bieber, în New York. Ce ne bucură la ținuta ei? Aceasta a combinat un trench maro, din piele, o piesă must-have în această toamnă, extrem de elegantă, o bluză și o eșarfă în nuanțe asemănătoare cu pantaloni glam rock, într-o culoare tare. Pentru a evidenția efectul, Justin a optat și el pentru o ținută casual, într-o nuanță tare.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker este regina fotografiilor făcute de paparazzi, fiind surprinsă mereu în ținute desăvârșite. De data aceasta, ea a optat pentru pantofi glittery fucsia din propriul brand și o rochie tricotată Hanifa.

Irina Shayk

Modelul rus cu siguranță știe să își compună ținute perfecte de o bond girl, cu un aer glam rock. Aceasta a combinat o geacă de piele Chrome Hearts, o piesă IT a sezonului cu pantaloni asortați, iar pentru a finisa perfect look-ul, bocanci combat Dr. Martens, ce s-au întors în trend-uri.

Irina Beava

Modelul a întors toate capetele în New York în timpul unui shooting pentru a își dezvălui ținuta de streetstyle, apărând într-o rochie mini animal print, un trench alb și cizme lungi. Cât despre accesorii, aceasta a decis să meargă pe zicala ‚go hard or go home’, alegând o geantă Fendi și cercei Louis Vuitton.

Kourtney Kardashian

Kourtney a decis să își pună în valoare silueta prin o pereche de bocanci Prada, la care a adăugat un sacou cu efect tie dye semnat Eppram. Pentru a evidenția ținuta văratică, aceasta a optat pentru pantaloni biker, o geantă Hermes și ochelari Karen Wazen.

Irina Shayk

Irina Shayk a prezentat în ultima vreme ținute extrem de bune. Într-o altă apariție a sa, aceasta a fost văzută într-un set verde format din bluză și fustă cu talie joasă, la care a asortat o cămașă din piele pe post de jachetă. Așa cum ne-a obișnuit, modelul a avut grijă și la accesorizare.