Fashion

Cele mai bune ținute de la Copenhagen Fashion Week primăvară/vară 2021

iulia.statie
August 17, 2020 18:05 PM

În acest sezon, Copenhagen Fashion Week a mers mai departe cu prezentările de modă, un lucru important pentru industria modei ce este într-o continuă schimbare din cauza pandemiei de coronavirus.

Pe aceeasi tema5 piese vestimentare esenţiale pentru o vreme ploioasă

Copenhagen Fashion Week primăvară/vară 2021

După perioada de izolare, în capitala Danemarcei s-au luat măsuri de distanțare socială, iar show-urile au fost ținute în siguranță, pentru a sprijini în continuare designerii.

„Sunt multe zâmbete, mult gel antibacterian și fără îmbrățișări. Purtăm mască înauntru și ne asigurăm că păstrăm distanța. A fost o provocare pentru unele brand-uri să supraviețuiască în pandemie și sunt fericită să vadă puțină creativitate din nou.”, a declarat Janka Polliani pentru Vogue.

„Mă protejez folosind masca și dezinfectant, nu îmbrățișez și nu dau mâna cu nimeni, nici măcar cu prietenii pe care nu i-am văzut de ceva vreme. Locuiesc aici, deși ador să sprijin brand-urile locale și Copenhagen Fashion Week.”, a explicat și Mads Emil Grove Moller, care, ca și prietena ei, frecventează prezentările de modă.

Cât despre ținutele prezentate, am avut plăcerea să le vedem din nou în moda streetstyle pe fetele noastre IT preferate, dintre care Maria Bernad și Emili Sindlev. Nu știm dacă ținutele au fost mult mai relaxate pentru că ne aflăm în sezonul călduros sau pentru că în pandemie toată lumea s-a refugiat în piese confortabile și simple, însă, este clar că în aer a plutit un aer vintage, look-urile prezentate având din abundență set-uri, print-uri florale sau carouri, sacouri elegante de vară și rochii cu volane tip baby doll.

Ilirida Krasniqi a avut o ținută perfectă pentru vară, limitându-se la un set în carouri format dintr-un top cu mâneci bufante, un mare hit al anului 2020 și o fustă cu crăpătură.

Emili Sindlev mereu propune ținute extrem de bune atunci când apare la Fashion Week, iar de data aceasta ea a optat pentru o cămașă albă oversized, simplă, asortată cu o geantă cu franjuri în culoarea untului și pantofi cu toc turcoaz.

Dacă vara anului 2020 ar putea fi o ținută, atunci Tonia Atieno a prezentat-o perfect. Set-urile ce se aseamănă cu pijamalele au intrat în atenția tuturor în timp ce a trebuit să stăm în perioada de izolare, dându-ne seama că pot fi purtate și în moda streetstyle.

Următește galeria foto pentru mai multe ținute!