Fashion

Cele mai bune ținute de la Festivalul de Film de la Toronto

irina.letitia
September 10, 2019 13:02 PM

Festivalul de Film de la Toronto reunește crema actorilor internaționali și o serie de premiere cinematografice extrem de anticipate. Pe covorul roșu, am admirat o mulțime de ținute spectaculoase, purtate de vedetele de top ale momentului: Jennifer Lopez, Nicole Kidman, Scarlett Johansson și inconfundabila Meryl Streep.

Cele mai bune ținute de la Festivalul de Film de la Toronto

Dacă tot am menționat-o pe Meryl Streep, cea care a fost onorată pentru întreaga carieră artistică, vom începe cu ținuta pe care ea a ales-o pentru covorul roșu.

Meryl Streep

Meryl Streep este inconfundabilă, atât ca joc actoricesc, cât și ca apariție. Actrița în vârstă de 70 de ani a ales o ținută alb negru, extrem de potrivită ocaziei și stilului său, iar elementul de senzație sunt ochelarii de soare rotunzi, care aduc un aer tineresc întregii ținute.

 

Nicole Kidman
Nicole Kidman

O altă prezentă care s-a remarcat pe covorul roșu este Nicole Kidman. Actrița care preferă un stil vestimentar clasic, elegant, a ales de această dată un ansamblu Chanel Haute Couture, în tonuri de bleumarin și negru.

 

Kristen Stewart
Kristen Stewart

Tinutele lui Kristen Stewart sunt mereu atipice, iar stilul rebel al actriței se reflectă în aparițiile sale . De data aceasta, ținuta destul de feminină este adusă în spațiul punk-rebel caracteristic lui Kristen prin bocancii de piele, o alegere cât se poate de inedită pentru covorul roșu.

Iată selecția cu cele mai bune ținute de la Festivalul de Film de la Toronto 2019, pe care am pregătit-o pentru tine în galeria foto!