Fashion

Cele mai căutate ținute ale vedetelor din 2020

iulia.statie
December 10, 2020 18:03 PM

Google și-a lansat lista anuală numită ‚Year in Search’ ce ne dezvăluie cele mai populare căutări în diferite categorii, de la film și sport până la modă. Cu siguranță am fost lipsiți de multe evenimente din cauza pandemiei de coronavirus, dar vedetele tot au purtat câteva ținute ce au reușit să captiveze pe toată lumea.

Pe aceeasi temaCele mai reușite machiaje și coafuri de la premiile BRIT 2020

De la costumele inedite văzute la Super Bowl la Jennifer Lopez și Shakira, până la ținutele prezentatele la Grammy văzute la Billie Eilish și Lil Nas X, iată care au fost cele mai căutate look-uri din anul 2020:

1. Noah Cyrus

La premiile CMT, Noah Cyrus a apărut într-o ținută extrem de îndrăzneață, formată dintr-un body transparent semnat Saga NYC, glittery, la care a adăugat o pereche de mânuși lungi, o pălărie de cowboy Phallic Cvnt și cizme Jeffrey Campbell foarte lungi. Părerile au fost împărțite cu privire la acest look, însă, majoritatea fanilor au adorat atitudinea cântăreței.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NOAH CYRUS (@noahcyrus)

2. Maria Taylor

În septembrie, un moment a devenit viral după ce gazda ESPN, Maria, a decis să îi transmită un mesaj puternic gazdei de radio din Chicago, Dan McNeil, după ce acesta făcuse comentarii răutăcioase despre aspectul prezentatoarei. „Dany, dragă, dacă vrei să continui să faci comentarii sexiste despre mine, te rog să aduci misoginismul cu tine la NBA Countdown pe care îl voi găzdui mâine seară.”, a zis ea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria Taylor (@mariataylor)

3. Lil Nas X

Premiile Grammy au avut loc înainte ca toată lumea să intre în perioada de izolare, așa că starul a apărut într-o ținută roz aprins, semnată Versace, pe covorul roșu, stârnind atât laude, cât și controverse.

4. Billie Eilish

Un alt star de la premiile Grammy ce nu a trecut neobservat a fost Billie, ce a purtat un costum Gucci oversized, la care a adăugat mânuși, pantofi sport și o mască, toate în aceeași culoare, anume verde, pentru a se potrivi cu nuanța părului său.

5. Lizzo

O altă apariție controversată și inedită a avut-o Lizzo, ce a apărut în Los Angeles la un joc Lakers purtând o rochie tip tricou neagră, ce din față părea foarte simplă, dar, la spate avea un decupaj ce îi lăsa la vedere lenjeria.

6. Jennifer Lopez

Nu este o surpriză faptul că Jennifer Lopez, responsabilă pentru serviciul Google Image Search, se află în acest top. Performanța ei de la Super Bowl a fost pur și simplu uluitoare, iar cosumele extrem de senzuale semnate Versace au fost foarte apreciate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

7. Travis Scott

Rapperul a fost extrem de tachinat pentru alegerea lui în materie de costume de Halloween în acest an, fanii spunând că look-ul nu a fost prea fericit. Ba chiar, artistul și-a șters și profilul de Instagram o vreme, însă o sursă declara că nu are legătură cu ținuta, ci cu faptul că își dorea să se axeze o perioadă pe familie.

8. Melania Trump

Nu ne surprinde nici faptul că Prima Doamnă se află în acest top, iar cea mai căutată ținută a sa este rochia verde neon pe care a purtat-o la Convenția Națională Republicană din 2020.

9. Harry Styles

Stilul foarte versatil al cântărețului a captivat pe toată lumea, dar ținuta sa de pe coperta revistei Vogue din decembrie 2020, în care a inclus o rochie Gucci, a fost cea mai căutată din acest an, stârnind foarte multe reacții mixte, mulți adorând ce face starul, alții condamnându-l.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @harrystyles

Shakira

Jennifer Lopez nu a fost singura cântăreață de la Super Bowl ce a apărut în căutări. Și Shakira a atras atenția prin ținutele ei, acestea generând o mulțime de căutări. Cel mai interesant look purtat de vedetă a fost cel format dintr-un top și o fustă, ambele create de Peter Dundas și împodobite cu aproape două milioane de cristale Swarovski. La aceste piese, artista a asortat o pereche de cizme semnate Daniel Jacob, în valoare de 20.000 de dolari.