News

Cele mai ciudate 10 reguli ale Familie Regale britanice! Obligați să le respecte

alexandra dutu
July 24, 2018 19:19 PM

Monarhia britanică este practic cea mai pompoasă și gloamuroasă. Totodată, are în spate și o puternică istorie, lucru confirmat de regulile stricte pe care toți membrii familiei trebuie să le respecte întocmai.

Cele mai ciudate 10 reguli ale Familie Regale britanice, potrivit popsugar.co.uk:

1. Nimeni nu poate merge în fața Reginei, nici măcar soțul acesteia, Prințul Philip – la orice eveniment ar participa, membrii Familiei Regale trebuie să intre în încăpere în ordinea succesiunii la tron: Prințul Philip, Prințul Charles, Prințul William și Kate Middleton.

2. Diademele nu pot fi purtate în timpul zilei. Tiarele sunt purtate numai de membrele Familiei Regale care sunt măritate. Dacă o femeie poartă o coroană, asta înseamnă că este căsătorită sau că nu-și caută soț, fiind un avertisment lansat bărbaților de lângă ea.

3. Dacă Regina termină de mâncat, termini și tu

4. Nu ai voie să consumi fructe de mare! Deasemenea, nu ai voie să consumi nici usturoi.

5. Prințul William și Prințul George nu au voie să călătorească împreună cu avionul! Fiind următorii în succesiunea la tron, tatăl și fiul nu au voie să călătorească împreună.

6. Întotdeauna trebuie să ai în bagaj un outfit negru! Regulă intrată în 1952 când tatăl Reginei a decedat, iar aceasta, aflându-se în Kenya, nu a avut în bagaj haine de doliu.

7. Nu ai voie să dai autografe sau să faci selfie-uri

8. Băiețeii din Familia Regală poartă pantaloni scurți până la vârsta de 8 ani. Un ritual ce datează din secolul al 16-lea.

9. Trebuie să accepți toate cadourile primite, însă nu ești obligat să le și păstrezi

10. Nu ai voie să joci Monopoly! În 2008, Prințul Andrew a dezvăluit: ”Nu avem voie să jucăm Monopoly acasă. Este considerat vicios”.