Fashion

Cele mai ciudate accesorii ale brandului Louis Vuitton

ioana pana
March 3, 2019 17:56 PM

Moda a trecut demult de la stadiul de a fi doar haine și accesorii. Acum, dincolo de genți și ochelari de soare se găsesc obiecte din ce în ce mai bizare pe care designerii high fashion s-au decis să își pună semnătura. Acesta este cazul și pentru Louis Vuitton, poate una dintre cele mai prestigioase case de modă existente.

De la penare de creioane colorate, până la inhalatoare pentru astm, iată cele mai ciudate obiecte pe care casa le-a pus pe piață -bineînțeles, la niște prețuri exorbitante.

1.Penar cu creioane colorate

Penarul LV, fiind estimat la nici mai mult nici mai puțin de 900$, este din piele de vițel, cu monograma clasică imprimată. Vine la pachet cu 40 de creioane colorate monogramate.

Și bineînțeles că fanii nu s-au putut abține de la comentarii: “Coleg de clasă: Poți să îmi împrumuți un creion? Eu: Nu”

 

View this post on Instagram

 

Louis Vuitton will be releasing a set of monogrammed coloring pencils with a wraparound case Rumored to be releasing in April for $900

A post shared by LOUIS VUITTON CLUB (@louisvuittonclub) on

2. AirPods

Căștile AirPods, lansate de Apple cu ceva timp în urmă au atras deja multe critici din cauza prețului lor exagerat (195$). Acum, iată că au fost detronate. Căștile wireless Louis Vuitton costă 995$.

3. Carcasă pentru ruj

De câte ori nu ne-am găsit capacul de la ruj căzut în geantă și toate celelalte obiecte pătate? Această problemă nu ar mai exista dacă am avea o carcasă de ruj… Louis Vuitton. Sunteți curioase de preț? 1390$. Rămânem deci cu rujul deschis în geantă.

 

View this post on Instagram

 

“@LouisVuitton’s new lipstick case comes out this month! ?So we asked our Senior Photographer @Alec_Kugler what else fits inside this small yet-chic statement piece, other than your go-to shade.” – @Coveteur • *those pills are vitamins

A post shared by LOUIS VUITTON CLUB (@louisvuittonclub) on

4. Inhalatorul pentru astm

Deși nu este marca Louis Vuitton, ci customizat de o artistă de pe Instagram, tot se încadrează în lista noastră. Și este roz. Cu cristale. Cu monograma Louis Vuitton. Astm, but make it fashion.