Fashion

Cele mai controversate ținute purtate de femeile din Familia Regală Britanică

Verdict.ro
July 11, 2021 10:00 AM

Atunci când vine vorba despre stilul vestimentar, este absolut normal să ne luăm doza de inspirație de la celebrități, dar și de la Familia Regală, ce mereu propune atât ținute fără de cusur, admirate în întreaga lume, cât și unele controversate.

Pe aceeasi temaCele mai frumoase rochii purtate de Meghan Markle în sarcină

De la Prințesa Diana la Meghan Markle, multe din femeile ce aparțin de Familia Regală sunt supuse unor așteptări ce au legătură cu tradiția, iar acestea își folosesc de multe ori ținutele pentru a transmite mesaje. Ele nu vor ține discursuri cu privire la alegerile lor stilistice, ci își vor lăsa fanii să discute despre hainele văzute.

Spre exemplu, Elizabeth Holmes, ce deține un cont de Instagram cu peste 139,000 de urmăritori, și-a construit o întreagă carieră prin faptul că a comentat ținutele alese de Familia Regală, explicând și de ce suntem așa de fascinați de look-urile prezentate de Kate Middleton și Meghan Markle. „Cred că ne pasă atât de mult de ce poartă Kate și Meghan astăzi, pentru că Diana a apărut pe scenă și a făcut moda regală interesantă și așa a devenit un motiv pentru a acorda atenție familiei.”, a spus ea pentru publicația The Post.

Totuși, nu înseamnă că atât Regina Elisabeta, Meghan Markle sau Kate Middleton nu au și zile mai puțin bune, sau momente în care își pun în evidență stilul real, pe care îl au în afara evenimentelor oficiale.

Prințesa Diana

Pe când Diana și Charles s-au căsătorit, ea avea doar 20 de ani și încerca să experimenteze cu un stil vestimentar foarte matur. Pe atunci, se lupta și cu o fotografie scandaloasă apărută cu un an înainte, pe când era doar o tânără timidă.

La doar câțiva ani după nuntă, abia atunci Diana a început să își expună stilul vestimentar, iar pe cât mariajul ei devenea mai greu, pe atât aceasta opta pentru look-uri cât mai îndrăznețe. De la costume masculine, la ținute sport, cu siguranță look-urile ei erau încrezătoare și interesante. Totuși, există o anumită rochie pe care toată lumea o ține minte.

După ce ea și Prințul s-au despărțit în 1992, nu a mai fost de stăpânit, apărând într-o piesă cunoscută ca fiind ‚Revenge Dress’, pe umeri și destul de scurtă, semnată Christina Stamboian. Ea a ales să poarte rochia la o gală ce a avut loc în aceeași noapte în care soțul ei a recunoscut printr-un documentar că a fost infidel în timpul mariajului.

Kate Middleton

Suntem toți obișnuiți cu stilul distins pe care îl adoptă Kate Middleton, prin ținute rafinate, având mereu grijă să fie elegantă, dar nu înseamnă că niciodată nu dă greș. În 2011, în timpul unei vizite în Canada, rochia ei galbenă Jenny Packham a fost ridicată din cauza vântului, iar totul a fost surprins de către camere.

Totuși, Middleton are mare grijă atunci când vine vorba de garderoba sa, așa că purta pantaloni scurți crem pe sub, fiind sigură că nu o să se vadă nimic.

Meghan Markle

Înainte de a se căsători cu Harry, Meghan avea un stil vestimentar lejer, fără a se bizui foarte tare pe ținutele elegante în fiecare zi. Totuși, ea a apărut pentru prima oară alături de alesul său în 2017 în pantaloni din denim rupți, iar mesajul a fost unul controversat, mai ales că ea știa exact ce face, potrivit lui Holmes.

„La vremea respectivă, s-a discutat mult despre ce era potrivit. Știa limbajul modei înainte de a se alătura Familiei Regale. Meghan a fost la Săptămâna Modei, a lucrat cu un stilist. Știa exact ce face.”, a dezvăluit Holmes.

Regina Elisabeta

Toți cunoaștem costumele colorate pe care alege să le poarte Monarhul, dar și stilul său vestimentar bine pus la punct prin croielile sobre. Totuși, în tinerețe, aceasta era mult mai îndrăzneață și își punea în evidență silueta alegând rochii mulate.

De asemenea, aceasta era extrem de admirată pentru ținutele pe care le alegea, dar, imediat ce a urcat pe tron, garderoba i s-a schimbat, optând pentru look-uri cu un glamour la minimum, un lucru ce lipsea tuturor față de ce dezvăluia ea în tinerețe, căci mânușile, accesoriile sclipitoare și jachetele impresionante nu erau lucruri de care să se țină departe.