Fashion

Cele mai cool jachete, pentru sezonul primăvară - vară 2020

A. S.
November 17, 2019 13:03 PM

În sezonul primăvară-vară 2020, cele mai cool geci și jachete vin dintr-o reinterpretare a anilor ’90 și chiar ’80.  Vor fi în continuare în trend umerii supradimensionați, culorile tari, pielea și lacul.

Sezonul primăvară-vară 2020 este unul marcat se stilul retro, iar cele mai cool geci și jachete ne vor întoarce în timp. Fie că vorbim de piese vestimentare pentru un stil casual sau elegant, tendința aceasta pare să se mențină pe parcursul întregului an. Glam-ul anilor ‘80 este în prima linie când vine vorba de moda acestui sezon, iar auriul, texturile metalice și paietele și umerii structurați vor fi peste tot.

Cele mai cool geci sezonul primăvară – vară 2020. Jachete de piele

Unele dintre cele mai cool jachete în sezonul primăvară-vară 2020 rămân cele de piele. Se poartă culorile și animal- printul. Poate cele mai exotice jachete în tendințele sezonului primăvară-varp 2020 sunt cele cu pattern animalier. Leopard, snake-skin sau zebra sunt doar cateva variante. Și nu în ultimul rând, trebuie subliniat blazerul din piele. Acesta s-a întors  în tendințe și vine în toate culorile posibile. Se poartă atât cele structurate pe corp, dar foarte mult vor fi prezente blazere din piele ovsersized.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren Johnson (@discodaydream) on

Cele mai cool geci sezonul primăvară – vară 2020. Jachete cu umerii supradimensionați

Unul dintre lookurile-cheie ale anilor ‘80, umerii foarte pronunțați, continuă să fie foarte prezent  și în tendințele anului 2020. Potențialul acestora și modul în care pot și sunt reinterpretați ne oferă o groază de posibilități stilistice, multe dintre ele chiar cu un minim de efort – o jachetă statement în genul acesta poate să facă până și clasicul blugi + tricou să arate super șic.

Geci cool in sezonul primavara vara 2020- Model in jacheta rosie
Jachetele cu umerii supradimensionati, in culori tari, vedetele sezonului primavara-vara 2020

Cele mai cool geci sezonul primăvară – vară 2020. Jachete și trenciuri în carouri

Dacă vrei o abordare clasică în materie de jachete pentru sezonul primăvară-vară 2020, iat-o!  Jachetele și trenciurile lungi, dar cât mai lungi, sunt top of the top. Alege variante cât mai largi cu carouri sau simple.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christie Tyler (@nycbambi) on

Citește și: TREND ALERT: TRENCIURI ȘI GECI DE PRIMĂVARĂ

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christie Tyler (@nycbambi) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christie Tyler (@nycbambi) on

Cele mai cool geci sezonul primăvară – vară 2020. Jachete cu print floral

Gecile, jachete, blazerele și sacourile ci print floral, ce duc cu gândul la stilul romantic, vor rămâne în tendințe și în sezonul primăvară-vară 2020. Motivele florale combinate cu piese monocromate vor da un plus de feminitate ținutei în sezonul cald.

Cele mai cool geci sezonul primavara -vara 2020. Model in jacheta cu print floral
Printul floral, in tendinte in sezonul primavara-vara 2020

 

Cele mai cool geci sezonul primăvară – vară 2020. Jachete lăcuite

Probabil ai observant deja că articolele cu textură lăcuită se număra printre trendurile dominante în ultima perioadă, iar jachetele și gecile lăcuite vor fi cu siguranță printre cele mai cool piese vestimentare și în sezonul primăvară-vară 2020.

Cele mai cool jachete sezonul primavara vara 2020. Foto model in jacheta lacuita
Jachetele lacuite, in trend in sezonul primavara-vara 2020

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christie Tyler (@nycbambi) on

Citește și: GECI DE DAMĂ, LA MODĂ ÎN IARNA 2019 – 2020