Fashion

Cele mai dramatice transformări ale vedetelor

iulia.statie
October 10, 2020 15:59 PM

Pentru unele vedete, aceaste schimbări de stil au foarte drastice. În timp ce cariere lor depășeau așteptările, stilul lor personal se schimba în același timp cu viața lor profesională, devenind fashion icons sau îndreptându-se sigur pe drumul către un stil perfect.

Pe aceeasi tema5 look-uri vibrante de beauty ale vedetelor, surprinse pe Instagram

Iată cele mai dramatice transformări ale vedetelor:

Victoria Beckham: atunci

Considerată cea mai sexy membră a trupei Spice Girls, Victoria avea pe atunci garderoba plină de rochii mulate, pantofi stiletto și piese semnate Tom Ford (pe când era la cârma casei de modă Gucci). Mai mult, puține look-uri depășesc rochia ei de mireasă semnată Vera Wang, pe care a accesorizat-o cu o tiara în miniatură.

Victoria Beckham

 

Victoria Beckham: acum

Stilul ei este mai curat acum decât a fost vreodată. Fosta cântăreață, devenită designer poartă acum costume croite cu bun gust și are parte de o garderoba atent aleasă, majoritatea pieselor fiind de la propriul brand.

 

Rihanna: atunci

Deși acum este una dintre cele mai importante staruri din lumea modei, la începutul carierei aceasta se îmbrăca modest, experimentând rareori cu piesele vestimentare.

 

Rihanna: acum

Deținătoarea unui brand, Fenty, există puține piese pe care artista nu poate să le poarte. De exemplu, la evenimentul Diamond Ball, Rihanna a purtat creația Givenchy Haute Couture ce amintea de piesele purtate în Franța în 1960.

 

Kim Kardashian: atunci

Kim a vorbit deschis despre transformările prin care a trecut de când este soția lui Kanye West. Înainte ca soțul ei să îi schimbe total garderoba, outfit-urile sale erau mai degrabă complicate, fără a miza pe ceva simplu.

 

Kim Kardashian: acum

Piesele favorite ale starului acum sunt cele minimaliste, iar din când în când uimește printr-o ținută îndrăzneață semnată Thierry Mugler, Versace sau Yeezy.

 

Angelina Jolie: atunci

La începutul carierei sale, Angelina miza pe piesele băiețești, ținute androgine și accesori ce îi ofereau un aer de „bad girl”.

Angelina Jolie: acum

Ambasador al United Nations Goodwill și una dintre cele mai faimoase actrițe de la Hollywood, rebela Angelina a fost lăsată în urmă pentru look-uri sofisticate create de Celine, Atelier Versace și Ralph & Russo.

 

Meghan Markle: atunci

Este greu să ne amintim de Meghan atunci când nu făcea parte din Familia Regală, dar înainte de a deveni Ducesă în 2018, ea „s-a jucat” cu stilul ei vestimentar cât de mult se poate.

 

Meghan Markle: acum

După căsătoria ei cu Prințul Harry, Meghan a adus un twist modern în ținutele rigide impuse de Familia Regală. Aceasta adoră să poarte piese semnate Oscar de la Renta, Emilia Wickstead, Givenchy.

 

Zendaya: atunci

Zendaya a crescut în fața camerelor, deci a putut experimenta foarte mult cu stilul său personal până a-și putea găsi propriul drum în ceea ce privește moda și tehnicile de beauty, notează Harper’s Bazaar.

 

Zendaya: acum

Ar fi de ajuns să spunem că Zendaya poate fi considerată una dintre cele mai stylish vedete. Aceasta își bucură fanii cu ținute ce nu pot trece neobservate, având atât look-uri sexy, cât și sofisticate și elegante.

Zendaya