News

Cele mai emoționante discursuri de la premiile Grammy 2020

iulia.statie
January 27, 2020 17:27 PM

Pe lângă ținutele, machiajele și bijuteriile extravagante prezentate pe covorul roșu, de la un astfel de eveniment nu pot lipsi discursurile emoționante și momentele ce devin imediat virale.

Pe aceeasi temaPremiile Grammy 2020. Lista completă a câștigătorilor

Billie Eilish a fost marea câștigătoare de la premiile Grammy 2020, plecând acasă cu nu mai puțin de patru premii. În discursul ei pentru trofeul de ‚Cel mai bun artist’, Billie a recunoscut că succesul ei se datorează fanilor.

„În această seară nu s-a vorbit mult de ei, însă reprezintă singurul motiv pentru care noi ne aflăm aici.”, a zis vedeta.

Unul dintre cele mai importante momente ale serii a fost chiar momentul artistic al acesteia, urcând pe scenă pentru a cânta una dintre baladele sale, ‚When The Party’s Over’, însă nu doar Billie a ținut să emoționeze sala printr-un discurs minunat.

Iată cele mai emoționante (și amuzante) momente de la premiile Grammy 2020:

Demi Lovato

Invitații erau deja emoționați atunci când Demi a urcat pe scenă. Acest moment a marcat un nou început pentru artistă, ce nu a mai performat pe scenă încă din 2018, când a ajuns la spital din cauza unei supradoze.

Mai mult, momentul a acaparat-o complet, lacrimile sale fiind vizibile. Aceasta a lansat la premiile Grammy un nou single, ‚Anyone’, pe care l-a descris ca fiind o baladă. Demi a spus despre melodie că este ca un strigăt de ajutor din zilele în care era internată.

„Nu mă simt eu atunci când nu cânt. Nimeni nu mă ascultă.”, a zis artista.

 

 

Camila Cabello

Duet-ul dintre Camila și Shawn Mendes a fost unul dintre cele mai ascultate single-uri din 2019, însă ea a ales să cânte o melodie mult mai neobișnuită, ’First Man’.

În melodie este prezentat momentul când tatăl își conduce fata către altar, în timp ce ea îi șoptește: „Nici nu știi cât de mult înseamnă pentru mine/ Faptul că tu ai fost primul bărbat ce m-a iubit cu adevărat.”

În timp ce cânta, camera s-a mutat pe tatăl său, ce nu și-a putut abține lacrimile. La finalul melodiei, cei doi se îmbrățișau, totul fiind plin de emoție.

 

 

Keith Urban

Starul a prezentat primul premiul din acea noapte, ‚Cea mai bună performanță pop’. Imediat după, el a ales să plece grăbit, pentru a avea grijă de soția sa, Nicole Kidman.

„Soția mea este acasă, răcită. Ea se află acasă cu fetițele iar eu mă grăbesc să ajung acolo.”, le-a precizat el celor de la People, adăugând că micuțele au grijă de mama lor cât el este plecat.

 

 

Finneas O’Connell

Fratele lui Billie Eilish, Finneas O’Connell, a fost numit ‚Producătorul anului’ pentru munca depusă pentru albumul surorii sale, ‚ When We All Fall Asleep Where Do We Go?’. Acesta a specificat că a lucrat în majoritatea timpului în camere de hotel și în casa părinților, pentru că este creativ doar când se simte confortabil.

„Este o onoare să câștig acest trofeu pentru prăjiturele de casă”, a zis el.

Atunci când Eilish a câștigat trofeul pentru hit-ul ei, ‚Bad Guy’, el a adăugat: „Acest premiu este pentru toți copiii ce fac muzică în dormitor. O să ajungeți să primiți și voi unul dintre acestea.”

 

 

Nick Jonas

The Jonas Brother au acaparat scena pentru a cânta live două dintre melodiile lor, însă nu performanța a câștigat fanii. Aceștia au fost distrași de apariția lui Nick pe scenă.

„Doar eu am văzut așa ceva, sau Nick chiar avea ceva între dinți?”, a scris unul dintre fani.

Mai târziu însă, el a dat un răspuns extrem de amuzant: „Cel puțin acum știți că îmi mănânc legumele.”

 

 

Lizzo

Lizzo a câștigat primul premiu, anume ‚Cea mai bună performață solo pop” pentru hit-ul ei, ’Truth hurts’. Aceasta, ce a dat startul show-ului printr-un tribut adus lui Kobe Bryant, s-a referit la el și în discurs.

„Săptămâna aceasta am fost pierdută în probleme, iar astăzi, problemele ce le credeam foarte mari au dispărut când mi-am dat seama că există oameni ce suferă în acest moment”, a zis ea.

„Voi creați muzică, creați conexiuni. Acesta este începutul unei noi ere muzicale ce atinge oamenii, vom face muzică ce se simte bine, ce eliberează persoane. Dacă nu reușeam, nu știu unde mă aflam acum. Probabil în mașina mea, dormind.”, a continuat Lizzo.